Skip to main content
Kommunikation via flera kanaler

Vill du erbjuda en bättre kundupplevelse och hantera all information i anslutning till den? Vi hjälper ditt företag digitalisera och automatisera kommunikations- och dokumentationsprocesser och erbjuda dina kunder bättre service. Vi förmedlar ditt meddelande till dina kunder: vi bearbetar brev, fakturor och servicemeddelanden till rätt format och skickar dem vidare som flerkanalsbaserade. Och när dina kunder vill skicka meddelanden till dig skickas även dessa snabbt och effektivt via oss.

Förbättra din tjänst med effektiv kommunikation och dokumenthantering

Förmedla meddelanden och fakturera som flerkanalsbaserade

Brev, tidningar, fakturor och servicemeddelanden skickas via oss till dina kunder i rätt format. Med Postis tjänster når du dina kunder i Finland och i utlandet snabbt, förmånligt och säkert.

Ta emot meddelanden som flerkanalsbaserade

Precis som ditt företag har ett behov av att kommunicera har dina kunder samma behov. Vi förmedlar dina kunders meddelanden, till exempel respons och svarsförsändelser, till ditt företag i både fysiskt och elektroniskt format

Hantera dokumenten elektroniskt

Vår lösning för dokumenthantering hjälper ditt företag digitalisera och automatisera fakturerings- och dokumentationsprocesserna samt hantera information som är verkligt viktig för din affärsverksamhet och kundkommunikation.