Posti Reach -kampanjräknare

Hitta och nå nya kunder.

För vem lämpar sig tjänsten?

Kampanjräknaren lämpar sig för dig som vill hitta nya konsumentkunder och nå dem effektivt via en flerkanalsbaserad marknadsföring.

Fördelar

Med hjälp av kampanjräknaren kan du hitta rätt målgrupp och kan planera en flerkanalsbaserad reklamkampanj för att nå den utsedda gruppen. Räknaren ger dig kampanjens pris och en uppskattning av de resultat som kan uppnås. Du kan snabbt och enkelt planera en reklamkampanj med verktyget Posti Reach!

Med hjälp av kampanjräknaren Posti Reach kan du själv bygga upp din målgrupp bland över 2,1 miljoner konsumenter och kan utnyttja färdiga målgruppsalternativ. Du kan använda Posti Reach -kampanjräknaren på finska och på engelska.

Bland marknadsföringskanalerna kan du välja både print och digital. Om du vill du kan du även fastställa en budget för din marknadsföringskampanj. Utifrån dina val föreslår räknaren en marknadsföringskampanj som passar just dig. Du kan variera dina val i räknaren tills du hittar den helhet som passar dig bäst. Därefter behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Enkelt, inte sant?

Tillsammans gör vi marknadsföringen effektiv!Kontakta oss, så genomför vi en kampanj!

När du med hjälp av vår räknare har planerat önskad kampanj kan du fylla i en kontaktbegäran, så svarar våra experter på dina frågor och hjälper dig genomföra kampanjen. Uppgifterna om den kampanj du har planerat skickas som en del av din kontaktbegäran till våra experter och naturligtvis också till dig per e-post. 

Tveka inte att fråga – du förbinder dig inte till något!

Lämna en offertbegäran så hjälper vi ditt företag att hitta de effektivaste lösningarna för att nå kunderna

Med Postis hjälp får du datauppgifter som ger dig idéer som främjar din affärsverksamhet, du når din målgrupp i rätt tid, både i digitala och tryckta medier, och du har alltid uppdaterad information om dina kunder.