Skip to main content
Meddelande

Vår kundtjänst är för närvarande överbelastad. Om ditt fall rör den rådande situationen i coronaviruset, hittar du svar på vanliga frågor här.

Skaffa allt du behöver för en direktmarknadsföringskampanj på en gång

Med hjälp av helhetstjänsten för direktmarknadsföring får du allt du behöver för en direktmarknadsföringskampanj från en och samma plats.

För vem lämpar sig tjänsten?

Direktmarknadsföringstjänsten är ett bra val om du vill genomföra en direktmarknadsföringskampanj med hjälp av en nyckelfärdig lösning.

Fördelar

Du når alltid rätt målgrupper i önskat område, vid rätt tidpunkt, och sparar tid, möda och pengar.

Genomför din kampanj enklare och förmånligare med hjälp av Postis direktmarknadsföringstjänst. Du når de målgrupper du vill, till exempel ensamboende, studerande, barnfamiljer, pensionärer eller företag i ett visst område, vid rätt tidpunkt. Hos oss får du allt från uppdaterade adresser till leverans av meddelanden på en gång. Vi tar hand om din kampanj som en nyckelfärdig lösning.

  • Adresserad direktreklam sparas hemma i genomsnitt i 17 dagar

  • 59 procent uppskattar tryckt reklam från företag

  • Du får kampanjen enkelt och automatiskt varje månad

Hur fungerar direktmarknadsföringstjänsten?

Hos oss får du allt på en gång: målgrupperna, utskrivningen och postningen. Läs mer om postningsalternativen nedan och ladda ned den mall som passar dig bäst. Fundera även på vem du vill rikta ditt budskap till. Skicka ditt kampanjmaterial till oss i pdf-format så skriver vi ut materialet och levererar det till mottagarna.

Du kan effektivisera marknadsföringen och öka försäljningen genom att rikta ditt budskap noggrant. Berätta för oss vem du vill nå och hur ofta så hjälper vi dig att fastställa målgrupperna och rikta budskapet till dem. Vi väljer ut de hushåll som representerar din målgrupp. Du kan få nya målgrupper varje månad om du vill. Vi hittar rätt adresser för din kampanj.

Vi gör det enkelt att planera och genomföra olika kampanjer. Vi erbjuder flera mallar, varav du kan välja den som passar dig bäst. Läs mer om de olika alternativen:

● Kort i A5-format ● Fyrsidig, vikt broschyr i A5-format ● Vikt A5-broschyr i kuvert

Vår direktmarknadsföringstjänst är kostnadseffektiv och tydlig. De totala kostnaderna för din kampanj bestäms enligt den valda servicehelheten.

● Kort i A5-format från 1,43 €/st. ● Fyrsidig, vikt broschyr i A5-format från 1,52 €/st. ● Vikt A5-broschyr i kuvert från 1,70 €/st.

I exempelpriserna ingår adresser samt månatlig utskrivning och postning av ett parti på 500 stycken. De övriga kostnaderna ingår inte i priset.