Marknadsför dina tjänster till flyttare via den elektroniska flyttanmälningsblanketten

Nå de kunder som ska flytta och underlätta deras vardag när de söker information om de tjänster som de ska uppdatera i samband med flyttningen

För vem lämpar sig tjänsten?

Annonsering på flyttanmälningsblanketten är ett bra val om du vill erbjuda flyttningsrelaterade tjänster och på det sättet minska flyttarens stress.

Fördelar

Du når de kunder som ska flytta, stärker kundrelationerna och kan rekrytera nya kunder. Din annons kan visas för dina kunder före konkurrenternas annonser.

Flyttningen får människor att köpa tjänster och produkter och ger på det sättet möjlighet att nå nya kunder och stärka relationen till de befintliga kunderna. Nästan varje finländare gör flyttanmälan till Posti och magistraten via flyttanmälningsblanketten, som kan antingen fyllas i på papper eller via nätet. Du kan erbjuda flyttningsrelaterade tjänster via den elektroniska flyttanmälningsblanketten och samtidigt minska flyttarens stress. Via den elektroniska flyttanmälningsblanketten når du de kunder som flyttar och kan stärka relationen till dem eller rekrytera nya kunder. Annonsplatserna för olika tjänsteleverantörer grupperas enligt bransch på flyttanmälningsblankettens bekräftelsesida. Om du vill att din annons ska visas för dina kunder före konkurrenternas annonser kan du köpa ökad synlighet.

  • Varje år flyttar ungefär 700 000 hushåll, dvs. cirka 15 procent av den finländska befolkningen. Upp till 80 procent av dem gör sin flyttanmälan via nätet.

  • Prissättningen av annonser grundar sig på transaktioner, vilket innebär att du endast betalar för resultat

Annonsplatserna på flyttanmälningsblanketten

Annonsplatserna på den elektroniska flyttanmälningsblankettens bekräftelsesida skiljer sig från vanliga webbannonser och utgör tjänsteelement som hjälper flyttaren mitt i stressen.