Prissättningstjänst för brev

Söker du en lösning för daglig post?

Kolla in andra bekväma och populära alternativ för att skicka daglig post.

Intresserad?

Kontakta oss så berättar vi mer!

Prissättningstjänsten upphör i slutet av 2023

Prissättningstjänsten som vi erbjuder för inrikes och utrikes brev är ännu tillgänglig för befintliga avtalskunder under 2023, nya prissättningstjänstavtal ingås inte. Beställning av tjänsten för engångsprissättning har avslutats.

Så här fungerar prissättningstjänsten

Prissättningstjänsten låter dig skicka:

  • Brev inrikes (Priority-brev)

  • Economy- och Priority-brev utrikes

Vi prissätter breven följande vardag efter postinlämningen. Majoriteten av Prissättningstjänstbrev som postas på vardagar levereras den andra eller tredje vardagen, 97% senast den tredje vardagen.

Om ett Prissättningstjänstbrev till exempel innehåller varor eller är på grund av sin form olämpligt för maskinsortering, styrs försändelsen till manuell sortering och ett dygn läggs till försändelsens transporthastighet.

Prissättningen i postnummerområdena 84000–86999 och 90000–99999 tar 1–2 dagar och utdelningsperioden skjuts upp i motsvarande mån.


Prissättning

Priset för den Kontinuerliga prissättningstjänsten består av porto, en serviceavgift och en bruksavgift som debiteras månatligen. Priset på engångsprissättningstjänsten består av porto, en serviceavgift och en engångsbeställningsavgift.

Du kan lägga till infokoder till din Prissättningstjänst för att underlätta kontrollen av fakturor. Infokoden syns på fakturan och delar fakturans mellansumma exempelvis per kostnadsställe. Användning debiteras enligt prislista.

Vill du ha mer information? Lämna dina kontaktuppgifter, så ringer vi dig!

  • Låt oss tillsammans hitta den mest effektiva lösningen för dig.
  • Du får ett tydligt anbud med priser
  • Du får instruktioner och support från oss för att använda tjänsten.

På blanketten ber vi endast om de uppgifter som vi behöver för att kunna behandla ärendet.
Läs mer om hur Posti behandlar personuppgifter.