Tämä sivu ja osoite https://www.posti.fi/muutoskovalainen/ poistuu käytöstä 15.6.2018. Mikäli sivulla on sinulle tarpeellisia ja hyödyllisiä linkkejä, tallennathan ne koneellesi.

Terveisin Posti Oy

Kuljetus Kovalainen Oy sulautuu Postiin ja yrityksen nimi vaihtuu 1.3.2017 alkaen Posti Oy:ksi. Varmistamme, että Pohjanmaan, Pohjois-Suomen ja Lapin alueen yrityksillä on nyt kestävä ja kilpailukykyinen logistinen ratkaisu myös Etelä-Suomeen ja vientiin suuntautuvaan liikenteeseen.

Tuotanto ja kuljetuksen tilaus muuttuivat 25.–27.2.

Tilaaminen Kuljetus Kovalaisen kautta päättyi lauantaina 25.2.2017. Kuljetus Kovalaisen ja Postin tuotannot yhdistyivät ja tilaukset kulkevat Postin järjestelmien kautta maanantaista 27.2.2017 alkaen. Suosittelemme, että otat Postin sähköisen tilauskanavan Posti SmartShipin käyttöösi.

Postin paketti- ja rahtipalvelut

Tarjoamme käyttöösi paketti- ja rahtipalveluita, jotka toimitamme yön yli seuraavan työpäivän toimituksena. Posti Rahdissa ja Posti Express Rahdissa on lisäpalveluna mm. valittavissa lämminkuljetus-ominaisuus, jolla varmistat, että lähetyksen lämpötila pysyy +0 asteessa. Lue lisää Posti Rahti ja Rahti Express -palveluista posti.fi/rahti. Listätietoa kaikista kuljetuspalveluistamme kotimaahan ja ulkomaille löytyy osoitteesta posti.fi/kuljetuspalvelut.

Postin kuljetukset ovat 100 % hiilineutraaleja

Posti Green on osa Postin ympäristöohjelmaa, jonka tavoitteena on vähentää toiminnan hiilidioksidipäästöjä. Postin kuljetukset ovat 100 % hiilineutraaleja ja voit viestiä asiakkaillesi toimintasi ympäristö-vastuullisuudesta. 
Lue lisää Postin ympäristöohjelmasta.

Kuljetus Kovalainen sulautuu Postiin webinaari esitys 23.2.2017

  • Koko esitys tästä: Postin kuljetuspalvelut, tulevat muutokset ja kuljetusten tilauskanava Posti SmartShip ( n. 40 min)
  • Kuljetusten tilauskanava Posti SmartShip osio tästä ( n. 25 min)