Jyväskylän elintarvikelogistiikan toiminnanohjausjärjestelmä
muuttuu 1.2.2018

Veine Jyväskylän elintarvikelogistiikan toiminnanohjausjärjestelmään tulee muutoksia 1.2.2018 alkaen. Muutos ei edellytä asiakkaan sopimuksen uudistamista tai päivittämistä.

Postina haemme kasvua elintarvikelogistiikassa ja rakennamme valtakunnallista elintarvikeverkostoa. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyä tuovan toimitusketjuratkaisun, johon kuuluvat varastointi, keräily, terminaalikäsittely, lämpötilasäädellyt kuljetukset ja lisäpalvelut. Ja haluamme jatkuvasti kehittää ja parantaa asiakkaiden saamaa palvelukokemusta.

Asiakaspalvelun ja laskutuksen yhteystiedot pysyvät ennallaan. Veine Seinäjoen elintarvikelogistiikan toiminnanohjausjärjestelmään ei tule muutoksia.

Muutokset 1.2.2018 alkaen

Muutoksia laskun ulkoasuun ja sisältöön 1.2.2018 alkaen

Toiminnanohjausjärjestelmän muutos muuttaa laskun ulkoasua ja sisältöä. Mikäli tarvitset erillisen laskuerittelyn, lähetämme sen automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiin erillisenä Excel-raporttina, josta käy ilmi tarkempi erittely ja kuljetusyksiköt.

Katso uusi laskumalli tästä ja Excel-raporttimalli tästä.

Ota käyttöösi sähköinen laskutuspalvelu veloituksetta

Helppo ja nopea sähköinen lasku säästää aikaa ja ympäristöä eikä siitä synny lisäkustannuksia. Kun vaihdat sähköiseen laskuun, saat lisää aikaa käsitellä laskujasi ja siirrät ne kätevästi sähköiseen arkistoon.
Mikäli yritykselläsi on jo kanssamme toimiva sähköinen laskutuspalvelu, tämä ei aiheuta mitään toimenpiteitä.

Ota käyttöösi myös sähköinen kuljetusten tilauskanava ja lähetysten seuranta

Ota käyttöösi ilmainen tilauskanava Posti SmartShip osoitteesta posti.fi/smartship. Palvelu on käytössäsi 24/7. Tilauskanavan kautta tilaat kuljetuksen elintarvike- tai rahtipalvelulle ja tulostat kuljetusasiakirjat, seuraat tarvittaessa lähetyksen kulkua ja saat myös kattavat raportit. Toivomme, että kaikki asiakkaamme tekevät tilauksensa sähköisesti ja varustavat lähetyksensä yksilöllisillä kollilapuilla ja rahtikirjalla. Vain oikea-aikaisilla ja oikeilla tiedoilla voimme tarjota asiakkaalle palvelulupauksen mukaista ja asiakkaan kanssa sovittua palvelua.

Voit seurata yksittäisiä lähetyksiä myös osoitteessa posti.fi/seuranta-yrityksille.

Ota yhteys Emiliaan, niin saat sähköisen laskutuksen ja tilaukanavan käyttöösi: 
Emilia Rautamies, sähköpostilla tai puh. 050 551 2383, ma-pe klo 8-16.

Postin kuljetus- ja logistiikkapalvelut

Tarjoamme Postina käyttöösi kattavat paketti- ja logistiikkapalvelut. Palvelumme kattavat aina yksittäisen tuotteen toimittamisesta koko toimitusketjun rakentamiseen isoille ja monimutkaisille kokonaisuuksille. Tuotteet voivat olla sellaisenaan valmiita toimitettavaksi loppuasiakkaille suoraan asiakkaan tai Postin varastosta. Lue lisää osoitteesta posti.fi/logistiikka.

Postin kuljetukset ovat 100 % hiilineutraaleja

Posti Green on osa Postin ympäristöohjelmaa, jonka tavoitteena on vähentää toiminnan hiilidioksidipäästöjä. Postin kuljetukset ovat 100 % hiilineutraaleja ja voit viestiä asiakkaillesi toimintasi ympäristö-vastuullisuudesta. 
Lue lisää Postin ympäristöohjelmasta.