Kontakti

Suorassa
on voimaa

Sillä kohennat
tuloskuntoasi

Mikä on Kontakti?

Kontakti on markkinoiden kattavin ja helppokäyttöisin online-työkalu suoramarkkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Käytät Kontaktia ilmaiseksi omalta koneeltasi, missä vain, milloin vain 24/7. Luot vain tunnukset ja kaikki suoramarkkinoinnin mahdollisuudet ovat käytössäsi.

Osta osoitteita

Osta osoitteita

Hanki uusia asiakkaita, saat kohderyhmäosoitteet Kontaktista. Löydät helposti kuluttajaosoitteet, yritysosoitteet, -päättäjät ja vaikuttajat, sekä ajoneuvojen haltijat. Saat tarvittaessa kerralla kaiken; osoitteet, painotuotteet ja postituksen. Tutustu ja löydä kohderyhmäsi

Luo ja lähetä viestejä

Luo ja lähetä viestejä

Voit luoda suoramarkkinointi- viestinnän materiaaleja ja lähettää niitä Kontakti palvelusta. Sovellus on helppo ja vaivaton käyttää. Saat uuden viestin luotua 5 minuutissa. Lue lisää ja kokeile

Osta mainosjakelua

Osta mainosjakelujaa

Kontaktista lähetät osoitteettomat mainosjakelut kotitalouksiin helposti ja edullisesti. Valitse koko maa, tietty alue tai vaikka lähin postinumero. Viestisi jaetaan päiväpostin mukana juuri sinä päivänä, jonka valitset. Tutustu Kotisuoran mahdollisuuksiin

Kontaktilla löydät uusia asiakkaita

Kontaktilla löydät uusia asiakkaita ja lähetät viestejä nykyisille asiakkaillesi, kaikilla suorakanavilla: postitse, sähköpostilla ja SMS-viesteillä.

Luo tunnus ja kokeile heti

Kontaktista löydät osoitteet suomalaisille kuluttajille ja yrityspäättäjille

Kontaktista löydät osoitteet suomalaisille kuluttajille ja yrityspäättäjille

Voit tehdä Kontaktissa kampanjan osoitteellisena postituksena tarkkaan rajatulle kohderyhmälle, esimerkiksi perheellisille tai tietyn ikäisille naisille tai miehille. Voit valita kohderyhmäsi esim. automerkin, mökinomistuksen tai yrityksen toimialan mukaan. Kohdentamisen vaihtoehtoja on monia.

Peitto 18-80 vuotiaista kuluttajista 98%
Yrityspäättäjiä yli 600 000

Kontaktista lähetät osoitteettomat mainosjakelut

Kontaktista lähetät osoitteettomat mainosjakelut kotitalouksiin helposti ja edullisesti. Valitse koko maa, alue tai vaikka lähin postinumero. Viestisi jaetaan päiväpostin mukana juuri niihin talouksiin jotka valitset.

Peitto kotitalouksista 83 %

Kontaktissa näet koko ajan, mitä eri suuruiset jakelut maksavat, ja voit suunnitella budjettiisi täsmälleen sopivan kokoisen toimenpiteen.

Luo tunnus ja osta mainosjakelu

Kontaktissa voit käyttää kaikkia suoran kanavia

Kontaktilla lähetät myös nykyisille asiakkaille tiedotteet, kampanjat ja asiakasvietit helposti.

Vain 11% kuluttajista tyytyisi pelkkiin digitaaliseen kanaviin

Monikanavainen viestintä tuo parhaat tulokset. Printtisuoralla luot huomioarvoa ja voit vaikuttaa kaikkiin aisteihin.

Vain 11% kuluttajista tyytyisi pelkkiin digitaaliseen kanaviin.

Luo tunnus ja lähetä paperiviesti

Kontaktista löydät valmiit suoramateriaalit

Kontaktista löydät valmiit suoramateriaalit

Kontakti tarjoaa sinulle monia toimivia mainosmuotoja. Valitse valmiista mainospohjista viestiisi sopiva materiaali, esim. kirje, kortti, selfmailer tai esite, asettele siihen kuvat ja teksti ja lähetä. Painatus ja jakelu kuuluvat hintaan.

Kontaktissa voit myös ajastaa kampanjasi

Kontaktissa voit myös ajastaa kampanjasi lähtemään asiakkaille tiettyyn aikaan. Voit tehdä materiaalit ja kohderyhmävalinnat valmiiksi vaikka kuukausiksi ja Kontakti lähettää ne automaattisesti haluamanasi hetkenä.

Kontakti on nopea. SMS ja sähköposti ovat perillä heti. Postisi saa nopeimmillaan huomioarvoa jo seuraavana päivänä.

Luo tunnukset nyt

Ota yhteyttä

Kaipaatko apua tai lisätietoja?

Kaipaatko apua tai lisätietoja?

Kontaktin käyttö on helppoa, mutta jos kaipaat lisätietoja palvelun käytössä, niin saat sitä meiltä. Autamme mielellämme myös kampanjasi suunnittelussa.

Pyydä yhteydenottoa

Lue vinkit

Suoramarkkinoinnin pikaopas

Apua suoran suunnitteluun

Nappaa vinkit toimivan kampanjan rakentamiseen. Oppaassa on esimerkkejä tuloksellisen suoran luomisesta ja selkeät vinkit tekemiseen.

Lataa suunnittelukirja

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on apunasi

Autamme ongelmatilanteissa ja osallistumme mielellämme kampanjasi suunnitteluun

Täysosumia

Täysosumia

Asiantuntijamme kertovat suoramarkkinoinnin ajankohtaisista teemoista ja tuulista. Hyödynnä uusimmat tutkimustiedot kampanjoissasi.

Siirry lukemaan blogia