Posti jouluna

Postit avoinna myös viikonloppuisin

24.11. alkaen Postin omat myymälät palvelevat iltamyöhään asti ja ovat avoinna myös viikonloppuisin.

Arkisin klo 21 asti | la 10 - 17 | su 12 - 16

Poikkeukset:
6.12. ja 24. - 26.12.* sekä 1.1. ja 6.1.2019 suljettu
31.12. avoinna klo 18 asti.

* Helsingin pääposti on avoinna 24.12. klo 8 -12.

Kumppanipostit ovat auki omien aukioloaikojensa mukaan.

Katso lähin postisi ja tarkemmat aukioloajat >>

Posti aina taskussasi

Lataa OmaPosti-sovellus puhelimeesi. Saat kirjeet, laskut ja paketit yhteen paikkaan. Voit maksaa sillä etukäteen pakettisi postimaksun sekä voit seurata ja ohjata sinulle saapuvia paketteja automaattisesti.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta

Tilaa joulupostimerkit netistä

Verkkokaupasta ostat helposti uudet joulupostimerkit ja edellisten joulujen suosikkimerkkejä.  Tilaa merkit ajoissa kotiisi ja vältä joulukiireet. Osta kerralla reilusti, sillä ylijäävät merkit kelpaavat ensi joulunakin.

Jouluetu! Saat jouluisia postimerkkejä sisältävät verkkokauppatilaukset ilman toimitusmaksua ajalla 7.11. - 25.12.! Tilaa viimeistään to 6.12., niin ne ehtivät joulukorttipostituksiin. Toimitusajat verkkokaupasta ovat 2-3 arkipäivää, mutta joulunalusaikana kannattaa tilata merkit ajoissa.

Tilaa joulupostimerkit >>

Lämmintä joulutunnelmaa joulupostimerkeillä

Joulutervehdyksen Kun joulu on -ikimerkin aiheena on punainen koristepallo kuusen oksalla.  Joulutervehdyksen ikimerkillä (1,05€) lähetykset tulee postittaa viimeistään 12.12.

Kodin kynttilät - kotimaan ikimerkissä säihkyy neljä retrotyylistä kynttilää. Kotimaan ikimerkillä (1,50€) varustetut joulukortit tulee postittaa viimeistään keskiviikkona 19.12.

Ulkomaan Rati riti ralla -ikimerkkiin (1,60€) on kuvitettu lystikkäät luistimet, värikkäät villasukat ja sinertävä jää. Kymmenen postimerkin arkissa on ulkomaan ikimerkkien lisäksi Priority-tarrat.

Jos et ehdi ostoksille postiin, piipahda verkkokauppaamme. Saat sieltä joulupostimerkkien lisäksi postitus- ja pakkaustuotteet, sekä lahjaksi sopivan postimerkkien vuosilajitelman.

Tutustu verkkokauppaan >>

Kirje joulupukilta

Anna lahjaksi kirje joulupukilta! Kirjeessä joulupukki kysyy kuulumisia ja kertoo, miten jouluvalmistelut Napapiirillä sujuvat. Vastaanottajalle personoidun kirjeen lisäksi joulupukki lähettää kiltteystodistuksen ja postikortin, jonka voi itse värittää. Kirjeen voi ostaa 13 kielellä.

Tilaa kirje Suomeen Postin verkkokaupasta viimeistään 16.12. Kaukomaille tilattavat kirjeet pitää tilata heti  joulukuun alussa.

Tilaa kirje >>

Jouluiset Omakuvapostimerkit

Itse ottamastasi kuvasta tehty postimerkki on iloinen yllätys ystäville ja läheisillä. Se on myös mitä parhain lahjaidea. Saat nyt 20% alennuksen kun tilaat merkit koodilla OMAKUVA. Tarjous on voimassa 12.11. - 9.12.2018. Suunnittele oma postimerkki, se on helppoa ja jää varmasti vastaanottajan mieleen. Tilaa merkit viimeistään 9.12.

Tilaa Omakuvapostimerkit >>

Tilaa verkko-ostoksesi Postin automaattiin ja nouda pakettisi helposti vaikka kauppareissullasi.