Posti jouluna

Postit avoinna myös viikonloppuisin

Joulun alla Postin myymälät ovat avoinna myös viikonloppuisin.

2.12. - 3.12.     la klo 10-16, su klo 12-16
9.12. - 10.12.   la klo 10-16, su klo 12-16
16.12. - 17.12. la klo 10-16, su klo 12-16
23.12.              la  klo 10-16

Suurin osa Postin omista myymälöistä ovat joulun alla auki normaalia pidempään:

27.11-22.12 ma-pe klo 20 asti. 

Kumppanien hoitamat myyntipisteet noudattavat omia aukioloaikojaan.

Katso lähin posti ja tarkemmat aukioloajat >>

Posti aina taskussasi

Lataa Postin mobiilisovellus puhelimeesi. Maksat sillä pakettisi kuljetuksen sekä löydät lähimmän pakettiautomaatin, kirjelaatikon tai postin. Voit seurata ja ohjata sinulle saapuvia paketteja automaattisesti. Postinumeroiden tarkistaminenkin onnistuu helposti.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta Lataa sovellus Windows Phone -kaupasta

Näin käytät Postin mobiilisovellusta, video

 

Tilaa joulupostimerkit netistä

Joulutervehdyksen ikimerkissä tontut leikkivät kuusen oksalla kynttilöiden ja käpyjen lomassa. Vihreäsävyisiä Joulupuu-merkkejä on arkissaan 20 kappaletta. Joulutervehdyksen ikimerkillä (0,95 euroa) lähetykset tulee postittaa viimeistään 12.12. Osta huoletta reilusti, samaa merkkiä voi käyttää ensi vuonnakin, jos niitä jää yli. 

Kotimaan ikimerkissä ilahduttavat joulupukki ja eläinhahmot. Sinisävyisiä Jouluyö-postimerkkejä on arkissaan kymmenen kappaletta. Kotimaan ikimerkillä varustetut joulukortit tulee postittaa viimeistään keskiviikkona 20.12.

H. C. Andersenin sadun Lumikuningatar vie komeasti tervehdykset ulkomaille. Kymmenen postimerkin arkissa on ulkomaan ikimerkkien lisäksi Priority-tarrat.

Joulupostimerkkien tilaaminen onnistuu verkkokaupasta ilman toimitusmaksua! Kaikki verkkokauppatilaukset jotka sisältävät arkillisen joulupostimerkkejä toimitetaan ilman toimitusmaksua ajalla 3.11. – 15.12.2017. Joulutervehdysmerkkien viimeinen tilauspäivä  on to 7.12. 2017 ja Joulun kotimaan ikimerkin viimeinen tilauspäivä pe 15.12. 2017.

Tilaa joulupostimerkit >>

Persoonallinen joulupostimerkki?

Mitäpä jos viimeistelisit joulutervehdyksesi postimerkillä, jossa on itse ottamasi kuva? Suunnittele persoonallinen postimerkki ja lähetä tervehdys, joka jää varmasti mieleen.

Suosittelemme tilaamaan omakuvamerkit 7.12. mennessä.

Tilaa Omakuvapostimerkit >>

Kirje joulupukilta

Anna lahjaksi kirje joulupukilta! Kirjeessä joulupukki kysyy kuulumisia ja kertoo, miten jouluvalmistelut Napapiirillä sujuvat. Vastaanottajalle personoidun kirjeen lisäksi joulupukki lähettää kiltteystodistuksen ja postikortin, jonka voi itse värittää. Kirjeen voi ostaa 13 kielellä.

Tilaa kirje Suomeen Postin verkkokaupasta viimeistään 14.12 ja  Postin myymälöistä  viimeistään 7.12.  Kaukomaille tilattavat kirjeet pitää tilata heti  joulukuun alussa.

Tilaa kirje >>

Verkkokauppa on avoinna 24 h

Jos et ehdi ostoksille postiin, piipahda verkkokauppaamme. Saat sieltä joulupostimerkit, postitus- ja pakkaustuotteet, sekä lahjaksi sopivan postimerkkien vuosilajitelman.

Tutustu verkkokauppaan >>

Tilaa verkko-ostoksesi Postin automaattiin ja lähetä pakettisi edullisesti ja jonottamatta kaikkialle Suomeen.