Joulupaketit

Joulupaketit kotimaahan ja ulkomaille

Säästä aikaa ja rahaa, osta paketillesi edullinen kuljetus netistä tai Postin mobiilisovelluksesta tai lähetä pakettisi suoraan pakettiautomaatista. Valmiiksi maksetun paketin voit jättää mihin tahansa pakettiautomaattiin tai postiin, XXS-paketit kirjelaatikkoon, hinnat alk. 5,20€.

Lähetä joulupakettisi mobiilisovelluksesta, verkosta ja  pakettiautomaatteista viimeistään 20.12.
Perinteisen postista lähettävän paketin viimeinen lähetyspäivä on 19.12., hinnat alk. 8.50€.

Maksa paketti verkossa
Maksa paketti mobiilissa, katso video
Näin lähetät paketin pakettiautomaatilta, katso video

Ostatko paljon verkosta?

Valitse itse mistä haluat noutaa pakettisi. Ota käyttöösi maksuton Oma noutopiste-palvelu, jonka avulla voit ohjata pakettejasi juuri sinne, missä itse liikut, esim. työmatkasi varrella sijaitsevaan Postin automaattiin tai kerrostalojen ja toimistokiinteistöjen Smartpost-automaattiin. Postin automaateista voit noutaa paketteja myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota oma noutopiste käyttöösi
Katso video, miten otat se käyttöön mobiilissa.

Haluatko tietää, missä pakettisi kulkee?

Joulun alla sadattuhannet paketit liikkuvat ympäri maata. Tiedot sinulle saapuvista paketeista saat automaattisesti Postin mobiilisovellukseen, ilman pitkien numerosarjojen näpyttelyä, kun käytät sovellusta kirjautuneena asiakkaana. Lataa sovellus älypuhelimeesi puhelimesi sovelluskaupasta.

Seuraa lähetystä
Lue lisää mobiilisovelluksesta
Näin käytät mobiilisovellusta, katso video

Lataa sovellus puhelimeesi

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta Lataa sovellus Windows Phone -kaupasta

Miten Helposti-koodi toimii?

Saat Helposti-koodin kun maksat pakettisi etukäteen Postin mobiilisovelluksessa tai verkossa. Voit jättää paketin koodilla jonottamatta Postin automaattiin tai postiin. Kun jätät paketin pakettiautomaattiin, et tarvitse Helposti-kooditarraa. Näppäilet vain Helposti-koodin pakettiautomaattiin ja jätät paketin avautuvaan lokeroon.  Jos jätät paketisi Smartpost-automaattiin tai postiin, kirjoita koodi Helposti-kooditarraan ja liimaa tarra paketin päälle. Jätä paketti Smartpost-automaatin paketit-lokeroon tai posteissa valmiiksi maksettuille lähetyksille varattuun paikkaan.

Näin jätät paketin Helposti-koodilla postiin, katso video
Lue lisää

Pakettien väliaikaiset noutopisteet

Jouluna pakettimäärät moninkertaistuvat ja pakettien noutopisteet, esim. Postin automaatit täyttyvät nopeasti. Pakettien noutamisen sujuvoittamiseksi perustamme n. 120 väliaikaista pakettien noutopistettä. Väliaikaset pop-up -noutopisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joissa on helppo asioida. Tieto siitä, mistä voit noutaa oman pakettisi, kerrotaan paketin saapumisilmoituksessa. Paketit ohjataan väliaikaiseen pisteeseen silloin, kun ensisijainen noutopiste on täynnä.

Katso väliaikaiset pop-up -noutopisteet >>