Joulukortit

Joulukortit kotimaahan ja ulkomaille

Lähetä kotimaan joulutervehdykset joulun ikimerkillä (arvo 1,05 €) ajoissa, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 12.12. Jätä kortit kirjelaatikkoon klo 24 mennessä.

Kotimaan ikimerkillä (arvo 1,50 €) varustetut joulukortit ehtivät jouluksi, kunhan saat ne postin kyytiin viimeistään keskiviikkona 19.12.

Tiesithän, että voit yhä käyttää myös vanhoja ikimerkkejä, ne riittävät sellaisenaan kotimaan korttien postittamiseen.

Vieläkin myöhemmin: Viime hetken joulukortti Manner-Suomeen 

Millä tavoin sinä haluat lähettää korttisi?

Perinteisen kortin voit jättää kirjelaatikkoon tai postiin. Joulukortin enimmäispaino on 50 g. Kortin minimikoko on 9 x 14 cm ja maksimikoko 25 x 35,3 cm.

Jos askartelet itse korttisi, kannattaa kortit laittaa kuoreen. Näin kortteihin liimatut koristeet pysyvät kiinni korteissa. Kuorellisen kortin hinta on sama kuin kuorettoman.

Ota korttipostitukseen avuksesi joulutervehdysten punainen postituskuori, joka jaetaan tänäkin vuonna joka kotiin (ei mainoskieltoluukkuihin).

Muista oikea osoite

Tarkista, että joulutervehdyksessä ovat seuraavat tiedot: vastaanottajan etu- ja sukunimi, katuosoite ja talon numero, rapun ja asunnon numero, postinumero ja postitoimipaikka suuraakkosin. Kun lähetät joulukortin kirjekuoressa, kirjoita lähettäjän nimi- ja osoitetiedot kuoren vasempaan ylälaitaan. Kun lähetät paketin, laita paketin päälle lähettäjän ja vastaanottajan tiedot ja matkapuhelinnumero.

Katujen oikeat kirjoitusasut ja postinumerot >>

Aito joulukortti yhden klikin päässä

Lähetä oikea joulukortti netistä. Avaa palvelu, valitse mieleisesi kuva omasta arkistostasi tai käytä palvelun valmiita vaihtoehtoja. Tee kortti ohjeiden mukaan ja lähetä se. Vastaanottaja saa oikean joulukortin. Sopii mitä parhaiten useamman kortin yhtäaikaiseen lähettämiseen. Lähetä viimeistään 19.12. klo 12.

Lähetä kortti >>

Matkapuhelimesi on joulukorttikone

Lataa Android tai iOs puhelimeesi Postikortti-sovellus. Ota tunnelmallinen kuva ja mene sovellukseen. Valitse kuva ja kirjoita joulutoivotus. Lisää vastaanottajan osoite ja maksa lähetys. Ja kas, ystäväsi postiluukusta tipahtaa taatusti persoonallinen joulutervehdys. Lähetä viimeistään 19.12. klo 12.

Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta