Pieni teko, suuri tunne

Joulu on täynnä perinteitä - ikivanhoja tai uusia itse tehtyjä. Eteisen matolla lepää pian yksi näistä perinteistä. Tuskin 2 millin paksuinen, mutta silti jotain kooltaan suurempaa - joulukortti.  Joku on selvästi ajatellut sinua ja nähnyt vaivaa. Tuo joku on valinnut tai tehnyt itse juuri sinulle sopivamman kortin ja hankkinut siihen sopivan joulupostimerkin. Hän saa varmasti joulukorttia kirjoittaessaan teostaan joulumielen myös itselleen. 

Tunnelmallinen joulukortti tai pieni paketti kotiovelle toimitettuna yllättää saajan iloisesti. Katso täältä joulupostin tärkeät päivämäärät, niin joulukiireet eivät yllätä. Löydät täältä myös vinkkejä ja palveluja sujuvampaan jouluun.

Oikeassa joulukortissa on tunnelmaa. 

Kortti liitetään vahvasti positiivisiin ja henkilökohtaisiin tunteisiin. Toisen ihmisen muistaminen on lahja, joka onnistuu pienellä rahalla ja vaivalla. 
Lähetä joulun ikimerkillä (0,95 €) varustetut joulukortit viimeistään 12.12. klo 24.
Kotimaan ikimerkillä (1,40 €) ehdit ilahduttaa vielä viimeistään 20.12. kirjelaatikoiden tyhjennysaikojen puitteissa. 
Postita ulkomaan ikimerkillä (1,50 €) joulukortit ulkomaille hyvissä ajoin. 

Säästät jopa 5 € kun lähetät joulupaketit Postin mobiilisovelluksella tai verkosta!

Edullisimmin saat joulupaketit matkaan kun ostat niille kuljetuksen verkosta tai Postin mobiilisovelluksesta (hinnat alk. 5,20 €). Pakettiautomaatista lähetät paketit alk. 5,90 €. Pakettiautomaatilta, verkosta ja mobiilisovelluksesta ostetut paketit ehtivät perille jouluksi, kun lähetät ne viimeistään 20.12.

Postista lähetettyinä joulupaketit ehtivät perille, kun lähetät ne viimeistään 19.12., hinnat alk. 8,50 €. Aikaa on koko päivä.

Joulukortit

Valitse itsellesi sopivin lähetystapa ja lähetä joulun ikimerkillä (0,95 €) varustetut joulukortit ajoissa, kuitenkin viimeistään 12.12. klo 24.

Katso kaikki tärkeät päivät ja hinnat

Joulupaketit

Miten sinä haluat lähettää pakettisi? Katso vaihtoehdot ja säästä jopa 5 € . Laita paketit matkaan ajoissa, kuitenkin viimeistään 20.12.

Katso kaikki tärkeät päivät ja hinnat

Vinkit sujuvampaan jouluun

Postien aukioloajat? Postimerkit verkkokaupasta? Mistä tilaan joulupukin kirjeen? Postimerkki omalla kuvalla?

Katso vinkit sujuvampaan jouluun

Joulumuistamiset ajoissa matkaan

Postita lähetyksesi hyvissä ajoin ennen viimeisiä lähetyspäiviä. Vastaanottaja saa lähetyksen ennen joulun muita kiireitä.

Katso lisää

Tärkeät päivämäärät pdf-muodossa ja mukava muistilista avuksesi.

Tilaa verkko-ostoksesi Postin automaattiin ja lähetä pakettisi edullisesti sekä jonottamatta kaikkialle Suomeen.

Joulupukki vastaanottaa joka vuosi lähes puoli miljoonaa kirjettä kaikkialta maailmasta. Vuodesta 1985 lähtien Joulupukki on vastaanottanut jo yli 17 miljoonaa kirjettä noin 200 eri maasta. Kirjoita sinäkin Joulupukille! Hänen osoitteensa on:

Joulupukki
Joulupukin Pääposti
Tähtikuja 1
96930 NAPAPIIRI