Sujuvampi joulu

Lähetitpä sitten joulukortin tai paketin, se tuo saajalle hymyn huulille, sykähdyttää sydänalassa ja lämmittää varpaita myöten. Pienikin muistaminen tuottaa ison ilon. Katso täältä joulupostin tärkeät päivämäärät, niin joulukiireet eivät yllätä. Löydät täältä myös vinkkejä ja palveluja sujuvampaan jouluun.

Lähetä joulupaketit edullisesti, vain 5€/kpl
Pakettitarjous on voimassa ajalla 23.11. - 7.12.2015. Tarjous koskee posteista lähetettäviä postipaketteja 10 kg asti sekä Postin pakettiautomaatista ja verkkopalvelun kautta lähetettyjä S-, M- ja L-kokoisia paketteja. Tarjous koskee vain kotimaan paketteja.

Pakettitarjous - liian hyvä ollakseen totta?
Ammattiliitto PAU:n lakot tuovat mutkia matkaan. Postin pakettitarjous on kuitenkin voimassa 23.11-7.12. Huomioithan, että PAU:n lakot vaikeuttavat pakettien kulkua joillakin alueilla. Toimituksen viive voi olla useita vuorokausia, mutta kaikki paketit toimitetaan perille. Pahoittelemme lakkojen aiheuttamia viiveitä. 

Voit seurata pakettisi kulkua lähetysten seurannasta. Seurantamerkintöjen välillä voi kulua aikaa, jos paketin kulku viivästyy.

Seuraa lähetystä
Lisätietoa lakkojen vaikutusta

Katso kaikki tärkeät päivämäärät

Joulukortit

Valitse sopivin kortin lähettämis- tapa ja lähetä 0,80 € kotimaan joulukortit viimeistään 14.12.

Katso kaikki tärkeät päivämäärät

Joulupaketit

Ajoissa lähetetyt paketit ehtivät jouluksi vastaanottajalle. Mikä lähetystapa sopii itsellesi?

Lähetä verkossa

Lähetä verkossa

Ota käyttöön sähköiset palvelumme ja tee joulustasi sujuvampi.

Posti jouluna

Posti jouluna

Miten postit ovat avoinna joulun alla? Milloin tilaan joulumerkit netistä?