Lähilokero

Lähilokero on kätevä palvelu tavaran vaihtoon

Lähilokero-palvelu soveltuu nopeaan tavaran vaihtoon niin kuluttajien kuin yritystenkin välillä. Se korvaa myyjän ja ostajan tapaamisen, sillä palvelun avulla voit jättää tavaran osaan Postin pakettiautomaateista vastaanottajan noudettavaksi. Palvelu maksetaan verkossa ja automaatin lokero avautuu Helposti-koodilla. Vastaanottaja saa lokerokoodin tekstiviestillä ja voi noutaa tavaran samasta automaatista.

Osta Lähilokero tästä

Toimi näin:

  1. Pakkaa tavara kevyesti esim. pahvipakkaukseen tai muovipussiin.
  2. Kirjoita pakkauksen päälle Helposti-koodi, oma nimesi ja puhelinnumerosi sekä vastaanottajan nimi ja puhelinnumero.
  3. Maksa Lähilokero etukäteen verkossa tai valitse Postin mobiilisovelluksessa kohta "Lähetä paketti tästä". Valitse pakettisi ulkomittoja vastaava koko ja täytä pyydetyt tiedot.
  4. Maksa Lähilokero ja ota talteen Helposti-koodi.
  5. Vie paketti pakettiautomaattiin ja avaa lokero Helposti-koodilla. Et tarvitse osoitekorttia.

Lähilokeroon jättämääsi tavaraa ei kuljeteta, vaan vastaanottaja noutaa sen samasta automaatista, mihin tavaran jätit. Vastaanottaja saa tekstiviestin, kun jätät tavaran automaattiin. Vastanottajalla on kaksi päivää aikaa noutaa tavara.

Jos vastaanottaja ei nouda tavaraa, saat tekstiviestillä lokerokoodin, jolla saat noutaa sen takaisin itsellesi 2 päivän sisällä. Noutamaton tavara ohjataan tämän jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle.

KokoMax mitatHinta
S 11 x 36 x 60 cm 2,90 €
M 19 x 36 x 60 cm 3,90 €
L 37 x 36 x 60 cm 4,90 €
XL 59 x 36 x 60 cm 5,90 €

Lähilokero-palveluun jätetyn paketin maksimipaino on 35 kg. Minimipainoa ei ole. Lähilokeroon ei ole mahdollista liittää lisäpalveluita.

Lisätietoja palautuvista Lähilokeroon jätetyistä lähetyksistä löydät täältä.