Lähetä paketit edullisesti Tori.fi:n kautta

tori-kesa

Tori ei hiljene kesälläkään!

Lomalla on aikaa käydä läpi varastoja ja laittaa kiertoon itselle tarpeetonta. Torin selailu on mukavaa ajanvietettä niin kotona, mökillä kuin reissun päälläkin. Tori on löytäjän aarreaitta - täynnä tavaroita, joilla on tarina.

Pakettitarjous torittajille

Heinäkuussa kannattaa käydä kauppaa kauempaakin - Torissa tavoitat kauppakumppanit läpi Suomen. Posti kuljettaa 1.- 28.7.2019 Torin kautta ostetut S-kokoiset paketit kotimaassa vain 5 € /paketti (norm. 5,90 €).

Postituksen ostaminen on helppoa ja nopeaa! Siirry Tori-ilmoituksesta tai omista ilmoituksista Postin lähettämisen palveluun, valitse S-paketti kotimaahan ja täytä tarvittavat tiedot. Lunasta pakettitarjous koodilla TORI, suorita maksu ja ota talteen Helposti-koodi. Lopuksi, jätä paketti Helposti-koodin kera Postin automaattiin tai palvelupisteeseen.

Hyviä kauppoja ja kauniita päiviä kesääsi!

Siirry Toriin >>


Tarjousehdot

Tarjoushinta 5 €/kpl on voimassa 1. -28.7.2019 ja se koskee vain S-kokoisia kotimaan paketteja, jotka on ostettu Tori.fi:n kautta Postin lähettämisen verkkopalvelusta. Tarjous ei koske paketteja Ahvenanmaalle. Tarjoushintaisen paketin saa syöttämällä palvelussa alennuskoodin TORI ennen paketin maksamista. Tarjous ei ole voimassa Torin mobiilisovelluksessa.

Tori on Suomen suurin ja suosituin kauppapaikka. Joka kuukausi palvelua käyttää 2,4 miljoonaa suomalaista ja vuonna 2018 Toriin jätettiin 10,3 miljoonaa ilmoitusta. Myy itselle tarpeeton ja tee uniikkeja löytöjä - Torissa kauppa käy!

Siirry Toriin >>

 

Lähilokero-palvelu soveltuu erityisen hyvin käytetyn tavaran vaihtopisteeksi. Sen avulla ostajan ja myyjän ei tarvitse sovitella aikataulujaan tai antaa kotiosoitettaan tuntemattomille, vaan vaihto tapahtuu kätevästi Postin pakettiautomaatilla omien menojen ja aikataulujen puitteissa.

Lue lisää >>