Ruokakassit kotiin ja Postin automaatteihin

Mikä olisikaan helpompaa kuin tehdä niin arjen kuin viikonloppujenkin ruokaostokset rauhassa ja vaivatta netissä? Tee ostokset helposti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Posti toimittaa ostokset kotiisi tai valitsemaasi Postin automaattiin sinulle sopivana ajankohtana.

Smartpost on kerrostaloissa ja toimistokiinteistöissä sijaitseva pakettiautomaatti uusilla lisäominaisuuksilla.  Verkko-ostosten noutamisen ja palauttamisen lisäksi siihen voi vastaanottaa ruokaostoksia tai ruokaa, esim. salaatteja.

Smartpost on tulevaisuutta - se tuo tavarat ja palvelut jokaisen lähelle. Kaiken ytimenä on smartpost.fi -palvelualusta, joka mahdollistaa arjen helppouden jokaisen ulottuville.

Saat ruokaostoksillesi puolen tunnin toimitusaikaikkunan

Tehdessäsi ruokaostokset verkkokaupassa kotiin toimitettuna valitset sinulle parhaimmin sopivan toimituspäivän ja kolmen tunnin toimitusaikaikkunan. Posti täsmentää tekstiviestillä toimitusajan puoleen tuntiin viimeistään toimituspäivän aamuna.

Jos tilaat ruokaostokset Smartpost-automaattiin, toimitetaan ostokset toimistokiinteistöissä sijaitseviin automaatteihin klo 16 mennessä ja taloyhtiöiden automaatteihin klo 17 mennessä. 

Alueet, joilla Posti toimittaa ostoksesi kotiin

Taajama-alueilla verkkokaupassa valittavissa oleva toimitusaikaikkuna on kolme tuntia. Toimitusaikaikkunan voit valita arkisin klo 9 - 21 välillä, joissain kaupoissa myös lauantaijakelu on mahdollinen. Haja-asutusalueilla toimitus tapahtuu postinjakelun yhteydessä, jolloin voit arvioida toimitusajan tilausta tehdessäsi.

Ruokakassit Posti toimittaa kylmävaraajin varustetuissa lämpöeristetyissä kuljetuslaatikoissa. Tämä varmistaa tuotteille katkeamattoman kylmäketjun.

Taajama-alueilla voit valita toimitukset seuraavista aikaikkunoista (kauppakohtaiset erot mahdollisia). Posti täsmentää toimitusajan puoleen tuntiin valitsemasi aikaikkunan sisällä.

Arkisin:
9 - 12
12 - 15
17 - 20
18 - 21

Haja-asutusalueilla toimitukset arkisin postin mukana

Toimitukset Smartpost-automaatteihin

 

Saat ruokaostokset helposti suoraan kerrostalossasi tai työpaikallasi sijaitsevaan Smartpost-automaattiin. Smartpost-automaatit ovat kiinteistökohtaisia ja niitä voi käyttää vain kyseisen kiinteistön asukkaat tai työntekijät. Valitse Postin Oma noutopiste -palvelussa ruokaostostesi noutopaikaksi oma Smartpost-automaattisi. Tee se täällä.

Tee ruokaostokset smartpost.fi-verkkosivulta tai mistä tahansa verkkokaupasta. Kuljetamme ostoksesi automaattiin, minkä jälkeen saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä puhelimeesi. Ruoka pitää noutaa automaatista toimituspäivänä klo 21 mennessä, jotta kylmäketju säilyy katkeamattomana.

Avaa lokerikko tekstiviestissä saamallasi avauskoodilla. Ota ruokaostokset pois kuljetuslaatikosta, laita laatikko takaisin lokerikkoon ja sulje lokerikko.