Lähetä postikortit puhelimesi kuvista!

Muista kaveria kortilla!

Kirjautuneena lähetät ensimmäisen kortin ilmaiseksi!

Ota puhelimella kuva, tai valitse sopiva kuva Facebook- tai Instagram-kuvistasi. Kirjoita viesti, hae vastaanottajan osoite osoitehaulla ja lähetä kortti matkaan. Vastaanottaja saa postiluukkuunsa oikean postikortin.

Lataa sovellus sovelluskaupastasi. Kirjautumalla sovellukseen Posti-tunnuksillasi saat käyttöösi monia etuja. Kirjautuneena lähetät ensimmäisen postikortin ilmaiseksi ja voit hakea vastaanottajan osoitetietoja maksutta suoraan sovelluksessa olevalla Fonectan osoitehaulla. Ilmaisen kortin jälkeen lähetät postikortteja -15% edullisemmin (2,50 €).

Lataa sovellus App Storesta Lataa sovellus Play-kaupasta

 

Toimi näin:

  1. Lataa Postikortti-sovellus sovelluskaupastasi. Kirjaudu sisään Posti-tunnuksillasi. Voit lähettää kortteja myös kirjautumatta, mutta tällöin et voi lähettää ilmaisia kortteja tai käyttää Fonectan osoitehakua. Jos sinulla ei vielä ole Posti-tunnuksia, voit luoda käyttäjätunnukset täällä.
  2. Valitse kuva puhelimestasi, tai lataa se sovellukseen Facebook- tai Instagram-tililtäsi.
  3. Kirjoita kortin viesti. Voit lisätä viestiisi emoji-kuvasymboleita.
  4. Kirjoita vastaanottajan nimi ylimmälle riville. Sovelluksesta löytyvä Fonecta Finder -osoitehaku auttaa sinua löytämään oikean osoitteen. Haku on maksuton.
  5. Lähetä. Kuvasi ja viestisi lähtee vastaanottajalle oikeana postikorttina. Kun olet lähettänyt ilmaisen kortin, maksat seuraavat kortit luottokortilla. Voit tallentaa sovellukseen luottokorttisi tiedot seuraavia lähetyksiä varten.

Tutustu myös Posti-sovellukseen, jolla seuraat lähetyksiäsi helposti ja voit käyttää mm. Netpostia.