Lähetä paketit huiman edullisesti

Syksyn hintahulinat jatkuvat - hyödynnä pakettitarjous Postin automaatista.

Innostuimme alkusyksyn kunniaksi laittamaan huippuedullisen pakettitarjouksen Myyrmannin ja Iso Omenan suosittuihin pakettiautomaatteihin, joista pakettien noutaminen ja lähettäminen on erityisen vaivatonta ja nopeaa.

Lähetät kaikki pakettikoot näiden kauppakeskusten pakettiautomaateista 5 €/kpl  ajalla 6. - 10.9.2017.  Jos et ole vielä kokeillut huippusuosittuja pakettiautomaatteja, se kannattaa tehdä nyt.

Tarjousautomaatit löydät osoitteista:

Pakettiautomaatti, Kauppakeskus Myyrmanni, Iskoskuja 3, 01600 VANTAA
Pakettiautomaatti, Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11, 02230 ESPOO

Pakettitarjouksen ehdot
Pakettitarjous on voimassa 6. - 10.9. Kauppakeskus Myyrmannin ja Kauppakeskus Iso Omenan pakettiautomaateissa ja se koskee S-XL -kokoisia kotimaan paketteja (pl Ahvenanmaa). Tarjoushinta on 5 €/paketti (norm. 5,90 -11,90). Posti ei tarjoa tarjoushintaa muista kanavista.

 

Pakettiautomaatit

Etkö vielä ole käyttänyt pakettiautomaattia? Tutustu miten kätevästi voit lähettää ja vastaanottaa pakettisi pakettiautomaattiin.

Lue lisää >>

 

Oma noutopiste paketeillesi?

Liity pakettiasiakkaaksemme ja ota käyttöösi maksuton Oma noutopiste -palvelu. Saat käyttöösi automaattisen seurannan paketeillesi Postin mobiilisovelluksessa ja voit itse valita mistä pakettiautomaatista noudat sinulle saapuvat pakettisi.

Ota palvelu käyttöön >>