Mammuttimainen pakettitarjous

Lähde mammutin matkaan. Lähetä S-kokoiset kotimaan paketit 22.-25.3. mammuttimaisen edullisesti 5 €/kpl osoitteessa posti.fi/lahettaminen tai Postin mobiilisovelluksella. Hintaedun paketillesi saat alennuskoodilla MAMMUTTI. Netistä tai kännykästä ostamasi paketit jätät Helposti-koodilla jonottamatta K-Citymarketien pakettiautomaateihin tai postipisteisiin.

Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen posti.fi/lahettaminen tai avaa Postin mobiilisovelluksesta "Lähetä paketti tai kirje".
  2. Valitse Paketti kotimaahan.
  3. Täytä tarvittavat tiedot.
  4. Syötä alennuskoodi MAMMUTTI sille varattuun kohtaan ennen maksamista.
  5. Maksa paketti ja ota talteen Helposti-koodi.
  6. Katso alta lähin K-Citymarketin pakettiautomaatti.
  7. Mene automaatille, avaa luukku Helposti-koodilla ja jätä paketti sinne.

Jos lähelläsi sijaitsevassa K-Citymarketissa ei ole omaa pakettiautomaattia tai postipistettä löydät alla olevasta taulukosta näille paikoilla korvaavan pisteen osoitteen ja jos lähelläsi ei ole K-Citymarketia, voit jättää netissä valmiiksi maksetun paketin mihin tahansa Postin palvelupisteeseen.

Tarjousehdot

Tarjous on voimassa 22. - 25.3.2018 välisen ajan ja se koskee vain osoitteessa posti.fi/lahettaminen ja Postin mobiilisovelluksessa maksettuja S-kokoisia kotimaan paketteja (pl. Ahvenanmaa). Tarjoushintaisen paketin saa syöttämällä palvelussa alennuskoodin MAMMUTTI ennen paketin maksamista. Tarjoushintaisia paketteja EI voi ostaa Postin pakettiautomaateista tai Postin palvelupisteistä. Valmiiksi maksetut paketit voi jättää K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteisiin. Jos lähellä ei sijaitse K-Citymarketia, voi paketit jättää myös muihin Postin pakettiautomaatteihin tai postipisteisiin.

Tarjoushinta on:
S-koko: 5€ (norm. 5,90€)

Kampanjassa voit jättää netissä tai Postin mobiilisovelluksessa maksetut paketit Postin pakettiautomaatteihin, jotka sijaitsevat joko K-Citymarketissa tai sen välittömässä läheisyydessä, n. 73 automaattia. Katso automaatit sivulla olevasta alasvetovalikosta.

Osta mammuttimaisen edulliset paketit verkkopalvelustamme ja jätä valmiiksi maksettu paketti K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteeseen.

Maksa paketti verkossa >>