Mammuttimainen pakettitarjous

Lähde mammutin matkaan. Lähetä S-kokoiset kotimaan paketit 21.-25.3. 2019 mammuttimaisen edullisesti 5 €/kpl osoitteessa posti.fi/lahettaminen tai Postin OmaPosti- sovelluksella. Hintaedun paketillesi saat alennuskoodilla MAMMUTTI. Netistä tai kännykästä ostamasi paketit jätät Helposti-koodilla K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteisiin.

HUOM. Postin Lähettämisen palvelussa on huoltokatko lauantaina 23.3. klo 9 alkaen, katko kestää sunnuntaille. Tarjouskampanja on voimassa vielä maanantain 25.3.2019.

Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen posti.fi/lahettaminen tai kirjaudu Postin OmaPosti-sovellukseen "Lähetä paketti" -kohtaan.
  2. Valitse S-koon paketti. Alennuksen saat koodilla MAMMUTTI.
  3. Maksa paketti ja ota talteen Helposti-koodi.
  4. Jätä paketti K-Citymarketin pakettiautomaattiin tai postipisteeseen.

Jos lähelläsi sijaitsevassa K-Citymarketissa ei ole omaa pakettiautomaattia tai postipistettä löydät alla olevasta taulukosta näille paikoilla korvaavan pisteen osoitteen ja jos lähelläsi ei ole K-Citymarketia, voit jättää netissä valmiiksi maksetun paketin mihin tahansa Postin palvelupisteeseen.

Tarjousehdot

Tarjous on voimassa 21. - 25.3.2019 välisen ajan ja se koskee vain osoitteessa posti.fi/lahettaminen ja Postin OmaPosti-sovelluksessa maksettuja S-kokoisia kotimaan paketteja (pl. Ahvenanmaa). Tarjoushintaisen paketin saa syöttämällä palvelussa alennuskoodin MAMMUTTI ennen paketin maksamista. Tarjoushintaisia paketteja EI voi ostaa Postin palvelupisteistä. Valmiiksi maksetut paketit voi jättää K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteisiin. Jos lähellä ei sijaitse K-Citymarketia, voi paketit jättää myös muihin Postin automaatteihin tai palvelupisteisiin.

Tarjoushinta on:
S-koko: 5€ (norm. 5,90€)

Kampanjassa voit jättää netissä tai Postin OmaPosti-sovelluksessa maksetut paketit Postin pakettiautomaatteihin, jotka sijaitsevat joko K-Citymarketissa tai sen välittömässä läheisyydessä, n. 73 automaattia. Katso automaatit sivulla olevasta alasvetovalikosta.

Osta mammuttimaisen edulliset paketit verkkopalvelustamme ja jätä valmiiksi maksettu paketti K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteeseen.

Maksa paketti verkossa >>