Smartpost tar leveranserna närmare konsumenten.

Smartpost — levererar varor och tjänster nära dig

Smartpost är Postis nya tjänst som tar leveranserna närmare konsumenten.

Vanligtvis finns Smartpost i höghusbolagets lokaler och är avsedd för de boende i huset. De får sina paket och sina beställda tjänster levererade till en automat som finns i husbolagets lokaler. Med hjälp av automaten kan man dessutom skicka paket samt returnera försändelser till webbutiker.

Husbolaget kan få tjänsten för mindre än en 70 euro i månaden

Tjänsten kan beställas för en period på 2-5 år. Med ett femårigt avtal blir priset endast 69,50 euro/månad. Se närmare priser.

Smartpost-automater kommer också att finnas på kontor, där de underlättar vid hektiska arbetsdagar och ökar trivseln på arbetsplatsen. De nya automaterna kompletterar Postis befintliga nätverk av paketautomater.

Fastigheter och ­ byggherrar

SMARTPOST FÖR ETT LYCKLIGARE HUSBOLAG

Smartpost är en ny fullserviceautomat som rationaliserar de löpande ärendena i ett husbolag genom att ta de fysiska butikerna och olika tjänsterna i staden till de boende i huset. Satsa på nöjdhet bland de boende och gör Smartpost till en del av ditt husbolags vardag! Läs mer

Webbutiker och tjänsteleverantörer

SMARTPOST GÖR HELA STADEN TILL DIN KUND

Smartpost ger din verksamhet en ny dimension och tar dina affärer närmare konsumenten: direkt till trapphuset eller arbetsplatsen. Anslut ditt företag till Smartpost-tjänsteplattformen och utöka både ditt kundunderlag och ditt verksamhetsområde direkt. Läs mer

Konsumenter
   

ANSÖK OM TJÄNSTER SOM SKÖTS VIA SMARTPOST

Smartpost tar tjänster som förut har inneburit stress och jäkt hem till ditt trapphus. Du kan dessutom enkelt få hem dina inköp från webbutiker. Bekanta dig med de anslutna företagen här, ta del av lyckan och frigör din tid till det som är viktigt!