Vi erbjuder livsmedelslogistikstjänster

Vi erbjuder livsmedelslogistiktjänster efter kundens behov till livsmedelsindustrin, grossister och producenter som säljer livsmedel. Livsmedlen transporteras med gedigen yrkesskicklighet. Våra värmereglerade tjänster garanterar säker transport, ett nätverk av terminaler samt kyl- och fryslagring.

Livsmedelslogistiktjänster för livsmedelsindustrin och grossister

Livsmedelslogistik

Vi erbjuder redan nu tjänster för värmereglerade transporter och både kyl- och fryslagring via ett omfattande nätverk. År 2016 köpte vi Veine-koncernen, som har gedigen erfarenhet inom livsmedelslogistik. Under år 2017 ska vi tillsammans utveckla tjänsten så att den svarar mot efterfrågan i hela landet.

Kontakta oss och begär offert av proffsen inom livsmedelslogistik

Matleveranser för företag, kommuner och privatpersoner

Vi transporterar måltider från centralkök till skolor och daghem i över hundra kommuner. Vi samarbetar lokalt med bl.a. olika lunchställen och utvecklar våra tjänster tillsammans med lokala företagare. Åt näthandlare av mat och dagligvaror erbjuder vi transport av matkassar. Säljer ditt företag dagligvaror och planerar att öppna en webbutik? Kontakta oss så berättar vi mer om våra transportlösningar.

Kontakta oss för mer information om näthandelslösningar eller matleveranser från centralkök