Inrikes paket

Smartpost-automater till husbolag och affärslokaler

Smartpost-automaterna finns tillgängliga för höghus eller affärslokaler. Med dem kan du nästan alltid ta emot, skicka och returnera paket, kort och brev. 

Öka tillgången på tjänster och varor

Det nya servicekonceptet Smartpost möjliggör försäljning av varor och tjänster samt förmånliga leveranser direkt till Smartpost-automaterna i konsumenternas hus eller kontor.

Läs mer om det nya servicekonceptet Smartpost

Läs mer om Smartpost

Sändningssätt i hemlandet

Mottagning av paket och försändelser som returneras

Få dem levererade till ditt företag, en paketautomat eller hämta på posten. Ta i bruk Postis  Avhämtnings- och utdelningstjänst. Då vi levererar och hämtar ditt företags brev och paket.

Så här tar du i bruk Postis tjänster

Nättjänst för Postis avtalskunder

Om du är Postis avtalskund får du tillgång till Posti SmartShip -nättjänsten där du kan beställa och hantera transporter och skriva ut fraksedlar. Du loggar in i tjänsten med en ärendekod som du kan beställa med en nätblankett. 

Posti SmartShip kan integreras med ditt företags ERP/WMS- eller webbutikssystem. Postis gränssnittsbeskrivningar finns på api.posti.fi.

Mitt företag saknar avtal med Posti

Om ditt företag saknar avtal med Posti kan du ändå skicka paket i nättjänsten. Betala försändelsen med ett kreditkort och lämna paketet i en automat eller på posten.  Eller gör ett avtal med oss!