Rikta din internetreklam till flyttare med hjälp av Postis kakor (cookies)

Muuttajat

Display-reklam som sker via programmatiska köp är ett smidigt sätt att koppla målgrupp till en lämplig reklammiljö för den egna tjänsten. Det är nu möjligt att rikta internetreklam till flyttare med hjälp av Postis kakor.  Dom samlar in information på sidor som leder till den elektroniska flyttanmälningsblanketten. Målgruppssegment säljs på Adform-plattformen för programmatiska köp 

Om kakor

Kakor (cookies) är små textfiler som webbläsare sparar på webbplatsanvändarens dator när användaren besöker en sida som sparar kakor. Kakor innehåller en unik, anonym och slumpmässigt genererad identifikationskod. Kakor innehåller inga personuppgifter för användare. Det är därmed inte möjligt att identifiera en enskild användare med hjälp av kakor.

Hur samlas information in med hjälp av kakor?

Vi samlar in information med hjälp av kakor från sidor som leder till flyttanmälningsblanketten. Det innebär att informationen omfattar personer som verkligen ska flytta. Målgruppssegment går att köpa direkt i Adform. Där man gör ett separat val av Postis målgrupp och antal visningar på någon av Adforms partnerwebbplatser.  Då visas din reklam på den webbplats du val, endast för den som har besökt de av Postis sidor.  

Användning av kakor kräver alltid användarens samtycke. Det finns därför ett meddelande om insamling av kakor på Postis webbplats vilket användaren godkänner genom att fortsätta använda webbplatsen. Användaren kan hitta mer information om användning av kakor i webbplatsens integritetsskyddsförklaring.