Minneslista för företag som ska flytta

Meddela oss så fort som möjligt när ditt företag flyttar. Då får vår utdelningsavdelning adressuppgifterna för ditt företag och kan styra försändelserna till den nya adressen.

Hur placerar jag min postlåda

Posti Ab har enligt postlagen skyldighet att bestämma var alla nya postlådor ska placeras. Om din fastighet redan har en lådgrupp eller postboxar där övriga postmottagare har sina postlådor ska företagets postlåda placeras i denna grupp.

Ta kontakt med Postis kundtjänst innan du placerar ut en ny postlåda. Postis lokala företrädare tar kontakt med dig och berättar var postlådan för adressen i fråga ska placeras. Mer information om placering av postlåda.

Om du vill själv välja var du placerar postlådan, välj närpostlåda eller postbox!

  • Närpostlåda: Du kan avtala om avgiftsbelagd postutdelning till en postlåda som du placerar där du vill. Läs mer om Närpostlåda-tjänsten.
  • Postbox: Från en postbox hämtar du din post när det passar dig och får den till och med snabbare än i samband med utdelningen av dagspost. Du kan använda en postboxadress och en låsbar postbox på ett valfritt serviceställe. Postboxadressen är oberoende av ditt företags besöksadress. Läs mer om postbox-tjänsten.