Näytä kaikki artikkelit

Yrityspisteestä lähetät paketit helposti ja jonottamatta

Postin yrityspisteet ovat yritysasiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä itsepalvelupisteitä. Niissä asioimalla aloitteleva verkkokauppias laittaa lähetyksensä matkaan jonottamatta.

Postin yrityspisteestä paketit saa jonottamatta liikkeelle

Aja autolla ovelle, astu sisään ja tuuppaa valmiiksi maksetut tai sopimuksella laskutettavat lähetykset jouhevasti matkaan jonottamatta. Siinä pähkinänkuoressa, miten Postin yrityspisteet toimivat. Sujuvat postipalvelut takaavat, että yritys toimii ja sen arki pyörii. Yrityspiste onkin yritysten tarpeisiin räätälöity itsepalveluperiaatteella toimiva asiakaspalvelupiste. Aloittelevan tai pienen verkkokauppiaan toimitusmäärät ovat usein pieniä. Jos toimitat lähetykset jakeluun itse, nopeuttaa yrityspisteellä asiointi lähettämistä. Yrityspistettä käyttämällä jouhevoitat toimitusprosessia.

Autolla ovelle ja lähetys matkaan

Jos yrityksesi sijaitsee lähellä yrityskeskittymää, lähistöltäsi löytyy todennäköisesti yrityspiste tai täyden palvelun Posti, jonne voit jättää valmiiksi maksamasi lähetykset helposti ja nopeasti. Yrityspisteiden lisäksi eri puolilla Suomea yrityksiä palvelee yli 700 täyden palvelun Postia, joissa voit jättää valmiiksi maksetut lähetykset rullaradalle. Siitä lähetys jatkaa jouhevasti matkaansa. Yrityspisteiden sijainnit on mietitty niin, että niihin pääsee helposti autolla. Jotkut pisteistä sijaitsevat Postin terminaalikeskusten yhteydessä, jolloin saat tarvittaessa henkilökunnalta apua. – Lisäämme jatkuvasti uusia vaihtoehtoja helpottaaksemme asiakkaidemme lähettämistä. Lähes 3000 palvelupisteen verkostomme kasvaa vauhdilla, ja osa niistä palvelee sekä kuluttajia että yrityksiä, kertoo Postin palvelupisteverkostosta vastaava Heiko Laubach. – Yrityskeskittymien lähistölle sijoitetut yrityspisteet on puolestaan kehitetty varta vasten sujuvoittamaan yritysten lähettämistä.

Valitse ympäristöystävällinen kumppani

Asiakkaanamme säästät myös ympäristöä. Kaikki jakelu- ja kuljetuspalvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja Posti Green -palveluita. Niistä ei aiheudu asiakkaalle hiilidioksidipäästöjä, sillä kompensoimme jäljelle jäävät päästöt sijoittamalla sertifioituihin ilmastoprojekteihin. Tavoitteemme on painaa myös omat päästömme täyteen nollaan vuoteen 2030 mennessä. Tämä on mahdollista erityisesti reittisuunnittelun, täyttöasteiden, kuljetusten yhdistelyn, kaluston ja vaihtoehtoisten polttoaineiden sekä ympäristön huomioivan ajotavan avulla.

Näin lähetät Postin yrityspisteestä:

1. Pakkaa paketti lähetysvalmiiksi. 2. Jos olet Postin sopimusasiakas, tulosta pakettisi osoitekortti normaalisti (Smartship, OmaPosti Pro, integraatiot tms.) ja kiinnitä osoitekortti paketin päälle. Jos et ole Postin sopimusasiakas, anna pyydetyt tiedot ja maksa lähetyksesi posti.fi/lahettaminen -osoitteessa tai OmaPosti-sovelluksella ja ota Helposti-koodi talteen. Voit maksaa kerralla useamman paketin. Kirjoita paketin päälle Helposti-koodi, vastaanottajan nimi, osoite ja matkapuhelinnumero sekä omat tietosi.

3. Jätä lähetyksesi jonottamatta mihin tahansa yrityspisteeseen. Katso yrityspisteet kartalta. Lähetätkö paljon? Jos et ole Postin sopimusasiakas, mutta lähetät yli 50 pakettia kuukaudessa, sinun kannattaa tutustua sopimusasiakkuuden hyötyihin. Saat yhdellä sopimuksella postituksen, varastoinnin ja kuljetukset. Lue lisää posti.fi/logistiikka.