Näytä kaikki artikkelit

Kylmiä kyytejä vihreillä valinnoilla

Posti on tehnyt ammattikylmälaitteita ja -teknologiaa kehittävän Huurre Groupin Porkka-brändin kanssa yhteistyötä jo 10 vuotta. Huurre arvostaa Postin nopeita kuljetuksia, korkeaa laatua ja ympäristöystävällisiä kuljetuksia.

Kansainvälisen Huurteen Porkka-brändin tuotteet ja ratkaisut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Maailmalla Porkka-brändi tunnistetaan laadustaan, ympäristöystävällisyydestään ja energiatehokkuudestaan.

Porkka kehittää teknisesti edistyksellisiä elintarvikkeiden kylmä- ja pakaste- ja lämpösäilytyksen ratkaisuja. Lisäksi yhtiö kehittää ratkaisuja laboratorioille ja tutkimuslaitoksille. Asiakkaita ovat mm. suurkeittiöt, hotellit, ravintolat ja sairaalat. Yli 80 prosenttia liikevaihdosta syntyy viennistä. Tärkeitä vientikohteita ovat Skandinavia, Eurooppa ja Venäjä.

Posti on tehnyt ammattikylmälaitteita ja -teknologiaa kehittävän Huurre Groupin Porkka-brändin kanssa yhteistyötä jo 10 vuotta

Kaksi kylmänkovaa suomalaista

  • Posti tuo aamuisin meille etelästä tavaraa kuten komponentteja ja materiaaleja. Iltapäivällä autot lähtevät kohti asiakkaita. Toimitusmäärämme ovat merkittäviä, rekkaliikenne on jatkuvaa. kertoo tuotantojohtaja

     

    Tapani Kiemunki

    .

Kilpailu markkinoilla on kovaa ja suomalaisen toimijan on erotuttava joukosta pärjätäkseen kisassa. Tehokas ja laadukas logistiikka auttaa tässä tehtävässä.

  • Olemme kerta toisensa jälkeen valinneet Postin kumppaniksemme kuljetusten nopeuden, täsmällisyyden, laadun ja toimitusvarmuuden takia. Tuotteemme eivät voi missään nimessä odotella terminaaleissa, vaan toimitusten on oltava suoraviivaisia ja tuotteiden pitää olla asiakkailla Suomessa vuorokauden sisällä.

Kolhut eivät kuulu huippubrändiin

Porkan tuotteiden käsittely vaatii kokemusta ja osaamista. Laitteet ovat täynnä huipputeknologiaa ja menevät aina liiketoimintakriittisiin ympäristöihin. Ennen Posti-yhteistyötä vaurioita syntyi kuljetuksissa liikaa, mikä ei ollut hyväksyttävää.

  • Asiakassuhteemme ovat pitkiä ja asiakkaamme luottavat brändiimme sekä tuotteisiimme. Myös logistiikkakumppanimme pitää olla brändimme arvoinen ja tarjota toimitukset oikea-aikaisesti ilman vaurioita. Posti on tässä tehtävässä onnistunut erinomaisesti ja sen laatutaso on todella korkea.

Porkalle on merkityksellistä myös Postin oma ympäristöohjelma, joka kulkee käsi kädessä sen omien arvojen kanssa. Porkalla on käytössä Postin ympäristöystävälliset sähköiset kuljetustilaus- ja lähetysseurantapalvelut.

  • Ratkaisumme tunnetaan maailmalla laadun lisäksi niiden ympäristö- ja energiaystävällisyydestään. Arvostamme, että logistiikkakumppanimme jakaa kanssamme vihreät arvot ja tarjoaa meille ympäristöystävällisiä kuljetuksia, logistiikan työkaluja ja toimintamalleja.

Lisätietoja:

http://www.porkka.fi

http://www.huurrefinland.fi

http://www.huurre.com