Näytä kaikki artikkelit

Lataa markkinoijan opassarja – Näin tehostat markkinointia datalla

Tavoita asiakkaasi oikealla hetkellä ja niissä kanavissa, joissa he viihtyvät. Jotta voit tavoittaa toimivimmat kohderyhmät ja kohdentaa viestisi heille tehokkaasti, tarvitset avuksesi sekä dataa että asiakasymmärrystä.

Näin tehostat markkinointia datalla

Laadukkaasta datasta on paljon hyötyä yritykselle – jos se vain osaa hyödyntää sitä. Data auttaa ohjaamaan markkinointitoimenpiteitä, yrityksen strategista suuntaa ja tuotekehitystä. Kun tunnet asiakkaasi, tiedät mitä ja milloin he tarvitsevat.

Kolmiosaisen opassarjamme avulla opit, miten saat maksimoitua datan hyödyn markkinoinnissasi:

  • Ymmärrät, miten dataa voi hyödyntää asiakasymmärryksen parantamiseksi

  • Opit, miten kohdennetaan tarkasti ja miten voit välttää tyypilliset sudenkuopat

  • Tunnistat asiakkaidesi elämäntilanteet, joihin voit kohdentaa tuotteitasi ja palveluitasi oikea-aikaisesti

  • Saat tietoa, kuinka valita kanavat tai kanavakombinaatiot, joilla tavoitat asiakkaasi parhaiten

Haluatko markkinoinnistasi parempia tuloksia? Lataa ilmaiset oppaamme nyt, ja pääset nopeasti alkuun tehokkaamman, kohdennetun markkinoinnin tekemiseen:

Opas 1: Asiakasymmärrys ja data kohdennetun markkinoinnin perustana. Panosta asiakasymmärrykseen ja kerää tietoa päätöksien tueksi. Ota kaikki irti olemassa olevasta asiakasrekisteristäsi.

Opas 2: Kuinka kohdennat asiakkaasi elämäntilanteen mukaan? Ota asiakkaasi elämäntilanne huomioon ja varmista viestisi osuvuus juuri oikealla hetkellä.

Opas 3: Monikanavaisuus markkinoinnissa tänään. Kohtaa asiakkaasi siellä, missä he haluavat.  Hyödynnä monikanavaisen markkinoinnin huikeita mahdollisuuksia.