Näytä kaikki artikkelit

Kontaktinkäyttö on oleellinen osa asiakastyötämme

Mustasaaressa ja Närpiössä sijaitseva Kustmedia on tehnyt jo 30 vuotta paikallis- ja asiakaslehtiä, sekä mainontaa Pohjanmaalla ja Vaasan seudulla. Myös Uudenmaan ruotsinkielisillä alueilla Kustmedialla on vakioasiakkaita. Osaamista ja kokemusta siis löytyy niin toimituksellisestä sisällöstä kuin mainostajien tarpeistakin.

  • Olemme rakentaneet hyviä asiakassuhteita jo todella pitkään, sanoo Kustmedian toimitusjohtaja Tomas Bäck, - Teemme lehtiä avaimet käteen -periaatteella; kaiken saa yhden katon alta suunnittelusta ja sisällöntuotannosta ilmoitusmyyntiin, painatukseen ja jakeluun saakka. Asiakkaamme vain sanoo mitä haluaa ja me hoidamme koko prosessin, olipa sitten kyse printistä tai sähköisistä kanavista. Lehtemme tavoittavat kattavasti sekä suomenruotsalaiset että kaksikieliset taloudet ympäri maata.

Palvelutarve

- Teemme sekä omia julkaisuja että asiakas- ja infolehtiä, joiden painosmäärät vaihtelevat muutamista tuhansista aina 40 000 kappaleeseen asti. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja laadukas kumppani, joten koko ketjun pitää toimia saumattomasti ja varmasti: sisällön, taiton, painatuksen ja jakelun, sanoo Tomas Bäck, - Suuri osa lehdistä jaetaan osoitteettomina jakeluina tietyille postinumeroalueille ja on erittäin tärkeää että lehdet tavoittavat yleisönsä kuten asiakkaillemme lupaamme. Teemme myös osoitteellisia asiakaslehtiä ja ostamme niihin osoitteet.

- Tarvitsemme luotettavaa jakelijaa ja helppokäyttöisiä työkaluja jakeluiden suunnitteluun ja budjetointiin.

Ratkaisu

- Olemme käyttäneet laajasti Postin erilaisia palveluita. Jo yli 15 vuotta sitten otimme käyttöön Postin ekirje- ja ekorttipalvelut ja nykyisin käytämme Kontakti -työkalua aktiivisesti, ainakin pari kertaa viikossa. Kontaktissa on helppo suunnitella jakeluita ja kampanjoita, niiden määriä ja kohdennusta. Kun teemme esimerkiksi tarjousta asiakkaalle, saamme Kontaktista heti tarkat määrät ja hintatiedot. Kontaktin käyttö on oleellinen osa asiakastyötä.

- Olemme valinneet Postin jakelukumppaniksi, sillä jakelun luotettavuus on meille kriittisen tärkeää.

Tuloksia ja kokemuksia

Kustmedia hyödyntää asiakastyössään Postin kontakti palvelua

- Kontakti-työkalu on parantunut koko ajan ja tullut entistä helppokäyttöisemmäksi, päivitykset ovat olleet hyviä. Kontakti helpottaa ja nopeuttaa tarjousten tekemistä.

- Jakelukumppanina Posti on mielestämme ainoa luotettava yhtiö. Olemme vertailleet eri toimijoita ja todenneet, että Posti on luotettavuudessa ihan omaa luokkaansa, jakelupeitto on se mitä luvataankin. Se tuo laatua ja luotettavuutta asiakassuhteisiimme.

- Vaikka henkilökohtaiset tapaamiset Postin yhteyshenkilöiden kanssa ovat vähentyneet, niin tietoa uusista palveluista saamme hyvin mm. webinaarien kautta.

"Posti on ainoa todella luotettava jakeluyhtiö."

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö, ja jutellaan lisää yrityksesi tarpeista.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.