Skip to main content

Lisäarvoa taloyhtiölle ja toimistolle Postin automaatilla

Postin automaatti on tätä päivää: se tuo verkkokaupan ostokset ja muut pakettitoimitukset suoraan taloyhtiön tai toimistokiinteistön tiloihin vaivattomasti ja pienin kustannuksin.

Postin automaatti on helppo ja kustannustehokas tapa lisätä kiinteistön arvoa ja asukastyytyväisyyttä. Siihen voi tilata ja palauttaa verkko-ostoksia, jättää lähteviä paketteja sekä hoitaa arkisia askareita: pakettiautomaattiin voi jättää esimerkiksi pesulaan menevän pyykkipussin tai korjaukseen menevän kännykän. Pakettiautomaattiin voi vastaanottaa jopa ruokalähetyksiä.

Pakettiautomaatin käyttöönotto ei vaadi taloyhtiöltä tai käyttäjältä aloitusmaksua tai avausmaksua. Peruspalvelun kuukausimaksu taloyhtiölle vaihtelee sopimuskauden pituuden mukaan. Pakettiautomaatti ei vaadi sähköä, ja Posti vastaa täysin sen ylläpidosta ja huollosta.

  • Lähetys- ja vastaanottopalvelut toimistolle ja kotiin

  • Lisää kiinteistön arvoa ja asukastyytyväisyyttä

  • Auttaa arkiaskareissa kiireisiä, ikääntyviä ja kaikkia muita

  • Hinta vain 70 euroa/kuukausi + alv

Pakettiautomaatti on modulaarinen ja sopii erityisesti kerrostaloihin

Postin automaatti koostuu moduuleista, jolloin se voidaan sijoittaa useammalle seinälle ja sen tilavuutta voi lisätä tai vähentää tarpeen mukaan. Levein moduuli on 80 cm ja kapein 40 cm.

Postin automaatti ei vaadi sähköä eikä internetyhteyttä.