Skip to main content
Huomio

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Jos asiasi koskee vallitsevaa koronatilannetta, löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Ruoan verkkokaupan monipuolisimmat palvelut

Tarjoamme kauppiaille laajimmat palvelualueet ja monipuolisimmat toimitustavat ruoan kuljettamiseen. Kuljetamme ostokset kuluttajan kotiin tai Postin automaattiin hänen valitsemanaan ajankohtana.

Kenelle palvelu sopii?

Ruoan verkkokaupan toimitukset sopivat yrityksellesi, kun haluat toimittaa asiakkaallesi esimerkiksi ruokaostokset, ruoka-annokset tai reseptikassit.

Hyödyt

Ruoan verkkokauppa tuo yrityksellesi monia hyötyjä: voit laajentaa myyntialuettasi, tarjota asiakkaillesi kysyttyä ja modernia palvelua sekä palvella paremmin muun muassa autottomia perheellisiä, trenditietoisia nuoria ja vanhuksia.

Ruoan verkkokauppa on hyvässä kasvussa. Kotiinkuljetettavat kauppaostokset, reseptikassit ja valmiit ruoka-annokset tuovat helpotusta kiireisen kuluttajan arkeen. Yrityksille ne tarjoavat uuden tavan tehdä kauppaa – ja tavoittaa uusia asiakkaita ja kohderyhmiä.

Postilla on pitkä kokemus verkkokaupan toimituksista ja ateriakuljetuksista. Olemme tuttu, luotettu ja laadukas toimija, jolle avataan ovi. Ruokakauppiaana hyödyt yhteistyöstä kanssamme. Voit aloittaa helposti, ja saat joustoa myynnin kasvulle – kuljetuskalustomme skaalautuu tarpeesi mukaan.

  • Laajenna myyntialuettasi ja löydä uusia asiakkaita

  • Ruoka suoraan kotiin – tarjoa kiireisille asiakkaillesi parempaa palvelua

Näin ruoan kuljetuspalvelumme toimii

Ruoka toimitetaan asiakkaan valitsemaan Postin automaattiin tai kotiin. Toimitamme ruokaostokset noudettavaksi myös toimistojen ja kerrostalojen ala-aulaan Postin automaatteihin.

Toimitusaika täsmennetään puolen tunnin tarkkuudella toimituspäivän aamuna, kun asiakas valitsee ruokaverkkokaupasta 3 tunnin toimitusaikavälin. Automaatteihin toimitukset ovat toimitiloissa klo 16 mennessä ja asuintaloissa klo 17 mennessä. Haja-asutusalueilla ruokaostokset ruokaostokset toimitetaan postinjakelun yhteydessä.

Kuljetamme lähetykset kylmävaraajin varustetuissa lämpöeristetyissä kuljetuslaatikoissa. Tämä varmistaa tuotteille katkeamattoman kylmäketjun toimituspäivän iltaan klo 21 asti. Kuljetusratkaisulla on Eviran hyväksyntä.

Viemme tuotteesi suurimpien kaupunkien ja niitä ympäröiviin haja-asutusalueiden asukkaille, jolloin tavoitat asiakkaita laajemmalta alueelta kustannustehokkaasti. Palvelemme ruokakauppiaita alueellisilla kuljetuksilla pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Tampereella, Turussa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa sekä näiden haja-asutusalueilla.