Skip to main content

Lämpötilasäädellyt toimitukset tuhansille paikkakunnille

Palvelumme kattavat sekä elintarvikkeiden kuljetuksen että varastoinnin. Asiakkaamme voi valita tarpeeseensa sopivan palvelun useasta lämpötilavaihtoehdosta.

Kenelle palvelu sopii?

Lämpötilasäädellyistä palveluistamme löydät ratkaisun niin kuljetus- kuin varastointitarpeisiin. Tarjoamme koko toimitusketjun tai halutessasi vain osan siitä.

Hyödyt

Autamme yritystäsi toimittamaan tuotteet perille halutussa lämpötilassa täsmällisesti ja luotettavasti. Pidämme huolen siitä, että sovittu lämpötila pysyy koko matkan ajan. Lämpötila on seurattavissa ja tarvittaessa myös raportoitavissa.

Toimitamme valtakunnallisen verkostomme kautta lämpötilasäädeltyjä toimituksia tuhansille paikkakunnille.

Tilaat palvelun helposti sähköisen tilauskanavan kautta. Sieltä tulostat samalla valmiit rahtikirjat ja muut tarvittavat dokumentit. Raportoinnin kautta näet tarvittaessa, missä lähetykset kulkevat tai mikä lähetys on kuitattu vastaanotetuksi. Halutessasi saat myös poikkeamista heti tiedon sähköpostiin.

  • Elintarvikkeiden kuljetus ja varastointi

  • Valittavissa oikea lämpötila jokaiseen tarpeeseen

Oikea lämpötila läpi koko matkan

Me huolehdimme, että sovittu lämpötila – oli se sitten kylmä tai lämmin – pysyy. Lämpötila on seurattavissa ja tarvittaessa myös raportoitavissa. Osaava henkilöstömme ja asianmukainen kalustomme ovat myös tärkeä osa oikean kuljetuslämpötilan ja laadun varmistamista.