Skip to main content

Elintarvikelogistiikan ratkaisut tuottajalta lautaselle asti

Elintarvikelogistiikan markkina muuttuu foodservice-tukkukaupan ja lähiruokamarkkinoiden jatkuvasti kasvaessa. Seurattavuus ja ennakoiva poikkeamanhallinta nousevat aiempaa tärkeämpään rooliin. Elintarvikelogistiikan prosessien kehittäminen on alan kaikille toimijoille elinehto.

Posti on elintarvikelogistiikan puolueeton, luotettava ja laadukas kumppani. Tarjoamme elintarviketeollisuudelle ja tukkukauppiaille koko toimitusketjun tai tarvittaessa vain osan siitä: elintarvikkeiden kuljetus- ja varastointipalvelut ja niitä tukevat ICT-ratkaisut.

  • Tarjoamme koko toimitusketjun ja sitä tukevat ICT-ratkaisut

  • Kaikki palvelumme ovat nollapäästöisiä

  • Tuote täsmällisesti aina perillä

Posti Green – kaikki palvelumme ovat nollapäästöisiä

Vastuullisuuden merkitys kasvaa, mikä pakottaa kaupan alan muutoksiin. Kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia elintarvikkeiden alkuperästä, hävikistä ja kuljetusmatkoista sekä -tavoista. Vihreys on valinta, johon kannattaa panostaa.

Toimiala on suuri, ja me haluamme omalta osaltamme hillitä ilmaston lämpenemistä ja samalla toimia muille vastuullisena esimerkkinä. Voimme ylpeänä sanoa, että kaikki jakelu-, kuljetus-, rahti- ja varastopalvelumme Suomessa ovat asiakkaillemme hiilineutraaleja Posti Green -palveluita – ilman lisämaksua.

Alennamme kuljetusten ja jakelun päästöjä ennen kaikkea tehokkaalla reittisuunnittelulla, yhdistelemällä kuljetuksia sekä ympäristön huomioivalla ajotapakoulutuksella. Jäljelle jäävät hiilidioksidipäästöt neutraloimme osallistumalla sertifioituihin ilmastoprojekteihin.

Asiakkaanamme saat maksuttoman CO2-päästöraportin, joka todentaa, että käytettyjen logistiikkapalvelujen ympäristökuormitus on nolla.

Lämpötilasäädellyt palvelut

Toimitamme valtakunnallisen verkostomme kautta lämpötilasäädeltyjä toimituksia tuhansille paikkakunnille. Lämpötilasäädelty elintarvikelogistiikan kuljetusverkostomme sisältää monilämpötilavarastoinnin sitä tukevine ICT-ratkaisuineen.

Ruoan verkkokauppa

Ruoan verkkokauppa on hyvässä kasvussa. Avullamme voit laajentaa ruoan myyntiä lähialueeltasi koko Suomeen. Kuljetamme ostokset kuluttajan kotiin tai Postin pakettiautomaattiin hänen valitsemanaan ajankohtana.