Luo yritystili verkossa ja aloita lähettäminen heti

Ota Starttipaketti käyttöön vikkelästi luomalla Postin yritystili. Et maksa tilin luomisen yhteydessä mitään, sillä laskutamme vain lähetetyistä paketeista. Jos yrityksesi on Postin nykyinen asiakas, ota meihin yhteyttä.

Näin tilin luominen etenee:

  1. Tunnistaudu sähköisesti.

  2. Syötä tiedot. Pyydämme ensin täyttämään muutamia perustietoja yrityksestäsi ja sinusta, joita tarvitsemme tilin luomiseen. Syöttämällä sähköpostiosoitteesi voit tarkistaa, onko kyseinen sähköposti jo käytössä Postin tilinä.

  3. Katso hinnat. Voit seuraavaksi tutustua pakettien mittoihin ja hintoihin tarkemmin. Kiinteät hinnat: 4,50 € paketti postilaatikkoon, 5,90 € paketti automaattiin ja 6,90 € asiakaspalautus.

  4. Tutustu sopimusluonnokseen. Saat luettavaksi sopimusluonnoksen, jonka voit halutessasi tallentaa pdf-tiedostona. Hyväksymällä sopimuksen jatkat seuraavaan vaiheeseen.

  5. Vahvista sähköpostiosoite. Saat sähköpostitse vahvistusviestin, joka vie sinut viimeistelemään yritystilisi. Voit halutessasi tallentaa hinnaston ja sopimuksen pdf-tiedostoina.

  6. Aloita käyttö. Klikkaa vahvistusviestistä löytyvää linkkiä. Jos sähköpostiosoitteellasi on jo Postin tili, kirjaudu sisään omilla tunnuksilla ja vahvista oikeuksien lisäys. Jos sinulla ei ole tiliä, syötä nimi ja sähköpostiosoite ja paina Luo tili -nappia.

  7. Kirjaudu OmaPosti Prohon. Olet nyt valmis! Klikkaa Jatka- tai Kirjaudu sisään -nappia, ja sinut ohjataan OmaPosti Prohon.