Siirry sisältöön

Ladataan.

Lisää kilpailukykyä ulkoistamalla sisälogistiikka

Sisälogistiikan palvelujen ulkoistaminen on tehokas keino parantaa kilpailukykyä. Saat käyttöösi ammattilaisten osaamisen, ja muutat samalla kiinteät kustannukset muuttuviksi. Tarjoamme sisälogistiikkapalveluja joustavasti niin arjessa kuin sesongissa.

Kenelle palvelu sopii?

Ratkaisemme ongelmasi tuottamalla sisä- ja kuljetuslogistiikkaasi joustoja, joiden avulla toimit tehokkaammin, kevennät tasetta ja parannat tulosta. Autamme yritystäsi pitämään huolen toimitusvarmuudesta ja siitä, että tekijöitä on aina oikea määrä suhteessa tarpeeseen.

Hyödyt

Ulkoistetusta sisälogistiikasta on yrityksellesi lukuisia hyötyjä. Tyypillisesti palvelumme tuo yrityksellesi 10–30 % säästöt. Parannamme toimitusvarmuutta ja samalla asiakastyytyväisyyttä.

Teemme logistiikkatöitä asiakkaan omissa tiloissa hyödyntäen asiakkaan prosesseja ja järjestelmiä. Tuomme mukanamme ammattitaitoisen työnjohdon ja työntekijät. Palvelemme esimerkiksi varastoissa, terminaaleissa ja teollisuuden tuotannossa tai myymälöissä. Teemme yrityksesi tarpeen ja toiveen mukaisia tehtäviä kuten hyllytystä, keräilyä ja pakkaamista tai tavaroiden käsittelyä, yhdistelyä ja lähettämistä.

  • Markkinajohtaja Suomessa

  • Laskee yrityksen kustannuksia ja muuttaa kiinteät kulut muuttuviksi

  • Optimoi materiaalivirtoja

  • Tehostaa tuottavuutta

  • Lisää joustoa kokonaislogistiikkaan

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat logistiikkaratkaisut

Kun me hoidamme logistiikan, sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan, olkoon se sitten tukkukaupan ylläpitoa tai verkkokaupan myynnin kasvattamista.

Löysitkö mitä etsit?