Ruoan verkkokaupan monipuolisimmat palvelut

Tarjoamme kauppiaille laajimmat palvelualueet ja monipuolisimmat toimitustavat ruoan kuljettamiseen. Kuljetamme ostokset suoraan kuluttajan kotiin. Toimitusketjuun tarjoamme puolen tunnin tarkennetun toimitusaikaikkunan ja karttaseurannan palautteenantokanavineen. Pystymme myös toimittamaan toimitusketjusta kattavaa raportointia verkkokaupan kehittämisen tueksi.

Kenelle palvelu sopii?

Ruoan verkkokaupan toimitukset sopivat yrityksellesi, kun haluat toimittaa asiakkaallesi esimerkiksi ruokaostokset, ruoka-annokset tai ruoan reseptikassit.

Hyödyt

Ruoan verkkokauppa tuo yrityksellesi monia hyötyjä: voit laajentaa myyntialuettasi merkittävästi ja olla tehokkaasti mukana ruoan verkkokaupan markkinan voimakkaassa kasvussa.

Ruoan verkkokauppa on hyvässä kasvussa. Kotiinkuljetettavat kauppaostokset, ruoan reseptikassit ja valmiit ruoka-annokset tuovat helpotusta kiireisen kuluttajan arkeen. Yrityksille ne tarjoavat uuden tavan tehdä kauppaa – ja tavoittaa uusia asiakkaita ja kohderyhmiä.

Meillä on pitkä kokemus lämpötilasäädellyistä kuljetuksista, verkkokaupan toimituksista ja ateriakuljetuksista. Olemme tuttu, luotettu ja laadukas toimija, jolle avataan ovi. Ruokakauppiaana hyödyt yhteistyöstä kanssamme. Voit aloittaa helposti, ja saat joustoa myynnin kasvulle – kuljetuskalustomme skaalautuu tarpeesi mukaan.

  • Laajenna myyntialuettasi ja löydä uusia asiakkaita.

  • Ruoka suoraan kotiin – tarjoa kiireisille asiakkaillesi parempaa palvelua.

Näin ruoan kuljetuspalvelumme toimii

Ruoka toimitetaan asiakkaalle suoraan kotiin. Toimitusaika täsmennetään puolen tunnin tarkkuudella toimituspäivän aamuna, kun asiakas valitsee ruokaverkkokaupasta esimerkiksi 3 tunnin toimitusaikavälin.

Kuljetamme lähetykset lämpötilasäädellyllä kuljetuskalustolla, joissa on eri lämpötila-alueet kuiva- sekä viileä- ja pakastetuotteille. Tämä varmistaa tuotteille katkeamattoman kylmäketjun. Meillä on myös mahdollisuus tarjota termolaatikoiden avulla tapahtuvaa kuljetuskokonaisuutta.

Viemme tuotteesi kuntien ja kaupunkien sekä niitä ympäröivien haja-asutusalueiden asukkaille, jolloin tavoitat asiakkaita laajemmalta alueelta kustannustehokkaasti. Palvelemme ruokakauppiaita valtakunnallisesti koko Suomessa.

Posti Green – kaikki palvelumme ovat nollapäästöisiä

Vastuullisuuden merkitys kasvaa, ja me haluamme omalta osaltamme hillitä ilmaston lämpenemistä ja samalla toimia muille vastuullisena esimerkkinä. Voimme ylpeänä sanoa, että kaikki palvelumme Suomessa ovat asiakkaillemme hiilineutraaleja Posti Green -palveluita – ilman lisämaksua. Tutustu tarkemmin, miten voit hyödyntää omassa toimitusketjussasi hiilineutraaleja kuljetuksia.

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat logistiikkaratkaisut

Kun me hoidamme logistiikan, sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan, olkoon se sitten tukkukaupan ylläpitoa tai verkkokaupan myynnin kasvattamista.

Löysitkö mitä etsit?