Click & Collect – paranna asiakaspalveluasi omalla pakettiautomaatilla

Kun otat käyttöön Click & Collect -automaatin, tarjoat asiakkaillesi joustavan ja nopean tavan noutaa tilatut lähetykset. Ei enää jonotusta palvelutiskille, vaan nouto onnistuu asiakkaallesi parhaiten sopivaan aikaan, jopa vuorokauden ympäri. Samalla säästät kustannuksissa, kun logistiset tehtävät vievät entistä vähemmän aikaa.

Kun hyllytät tilatut paketin suoraan Postin automaattiin, säästät paketin lähettämisen kuluissa ja voit halutessasi ilahduttaa asiakkaitasi tarjoamalla ilmaisen noudon. 

Oman työsi apuna on kätevä sovellus, jonka kautta myymälähyllytys onnistuu helposti. Asiakkaasi saa sovelluksen kautta noutoilmoituksen, ja pakettien tiedot siirtyvät myös suosittuun OmaPosti-sovellukseen. 

  • Nopea avaimet käteen -asennus (toimitusaika noin 8 viikkoa). 

  • Valitse valmiista moduuleista juuri sinun myymälääsi sopiva automaattikokonaisuus. 

  • Voimme kustomoida automaattien ulkonäön omaan myymäläilmeeseesi sopivaksi (maksullinen lisäpalvelu). 

Haluatko keskustella Click & Collect -automaatin hankkimisesta omaan myymälääsi? Ota yhteyttä niin kerromme lisää. 

Kenelle palvelu sopii?

Sinulla on jo käytössäsi “tilaa verkosta, nouda myymälästä” -ratkaisu, mutta haluat tehostaa sitä ja säästää palvelukustannuksissa.

Hyödyt

Sujuva asiakaskokemus: ei enää jonottamista, sillä monilukkoratkaisun avulla useampi asiakas voi noutaa lähetyksensä samanaikaisesti. Lisäksi säästät kustannuksissa tehostamalla noutoja. Asiakkaasi saa tiedon noudettavasta paketistaan suoraan suosittuun OmaPosti-sovellukseen. Pakettiautomaatin avulla saat aikaan verkkokaupan ja kivijalan saumattoman yhteiselon.

Tarkemmat tiedotLöysitkö mitä etsit?

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.