Skip to main content

Yritysosoite tuo joustoa arkeen

Yritysosoite on vaihtoehtosi, kun tarvitset yritysmäistä postiosoitetta ja päivittäispostien vastaanottamiselle postilokero-osoitteen ja toimituksen perille.

Kenelle palvelu sopii?

Yritysosoite sopii yrityksille, joiden postit eivät mahdu postilaatikkoon tai jotka haluavat postin perille asti toimitettuna.

Hyödyt

Yritysosoite on helppo ja aikaa säästävä vaihtoehto postin vastaanottamiseen.

Tuomme myös postit suoraan yritykseesi

Osoitemerkintä

  • Yritysosoitteen osoite muodostuu postilokero-osoitteesta, ykköseen päättyvästä postinumerosta ja postitoimipaikasta. Oy Yritys Ab PL 67 02341 ESPOO

  • Yritysosoitteita on tarjolla erikseen määritellyillä postinumeroilla.

Tilaa palvelu tai pyydä lisätietoja

Voit tilata palvelun tai ilmoittaa muutoksesta verkkolomakkeella.

Lisäpalvelut

  • Lähetämme PL-osoitteella saapuvat, osoitteelliset kirjelähetykset ja lehdet ja postista noudettavien lähetysten osoitekortit ja saapumisilmoitukset sovittuun osoitteeseen.

  • Palveluun kuuluu lähetysten pakkaaminen lähettämistä varten ja kuljetus, jonka hinnasta ja muista yksityiskohdista sovitaan aina erikseen.

  • Postista noudettaville lähetyksille (esim. paketit, postiennakkokirjeet, kirjatut kirjeet) tarvitset erillisen, lähetyskohtainen uudelleenkuljetuksen. Paketeista tulee uusi kuljetusmaksu.

  • Postin nouto- ja jakelupalvelu säästää aikaa, vaivaa ja toimii yrityksesi aikataulun mukaan. Tuomme ja noudamme yrityksesi kirjeet ja paketit. Saat meiltä koko toimitusketjun. Lisätietoja nouto- ja jakelupalvelusta.