Vastauslähetys ulkomaille aktivoi asiakasta

Vastauslähetys ulkomaille on asiakkaallesi helppo tapa tehdä tilauksia, vastata kyselyyn ja pyytää yhteydenottoa.

Kenelle palvelu sopii?

Vastauslähetys ulkomaille sopii tilausten tekemisen, kyselyihin vastaamisen ja yhteydenottopyynnön lisäksi esimerkiksi.

Hyödyt

Palvelu toimii kaikkialla maailmassa. Se on asiakkaallesi maksuton, ja sinä maksat vain palvelun kuukausimaksun lisäksi palautuneista lähetyksistä.

Vastauslähetys ulkomaille on asiakkaallesi maksuton, ja sinä maksat vain palautuneista lähetyksistä sekä palvelun kuukausimaksun. Vastauslähetys sopii hyvin myös viranomaisasiointiin.

  • Helppo tapa tehdä tilauksia ja kerätä tietoa

  • Asiakkaallesi maksuton

Kansainvälinen vastauslähetys

Vastauslähetys voi olla esipainettu kuponki, kuori tai kortti sekä tietyissä maissa tavallisen kirjeen kokoinen laatikko. Merkintätapaan liittyy kaksi paksua vaakaviivaa. Vaakaviivojen tulee olla 3 mm paksuja ja 14 mm erillään toisistaan.

Kansainvälisen vastauslähetyksen malli

Lataa maksumerkintä

Kaikki merkinnät tulee painattaa tai tulostaa tummalla värillä, mielellään mustalla tai tumman sinisellä, jotta merkinnät näkyvät hyvin vaalealla taustalla. Merkinnät voi tulostaa tarralle. Käsin kirjoitettuja merkintöjä ei hyväksytä.

Kansainväliset vastauslähetykset palautuvat Suomeen Priority-kirjeen nopeudella. Ne lajitellaan ja toimitetaan perille kotimaisen Priority-kirjeen nopeudella. Merkinnät painetaan ranskaksi tai englanniksi ja postinumerona on FI-00003 HELSINKI, FINLAND.

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?