Kirje ulkomaille Priority- ja Economy-nopeuksilla

Ulkomaan kirje on joustava ja edullinen ratkaisu yksilölliseen, erottuvaan ja tehokkaaseen viestintään ja esimerkiksi laskutukseen.

Kenelle palvelu sopii?

Postin kirjepalvelut sopivat kaikenlaisille ja -kokoisille yrityksille.

Hyödyt

Kirjeellä tavoitat asiakkaasi yksilöllisesti, erottuvasti ja tehokkaasti. Jos osoite on virheellinen, Maailman postiliiton yleissopimus takaa sille kohdemaassa osoiteselvityksen ja toimituksen vastaanottajan voimassa olevaan postiosoitteeseen ilman eri maksua. Mikäli selvitys ei tuo tulosta, kohdemaa palauttaa kirjeen kustannuksitta kuoren lähettäjätietoihin merkittyyn osoitteeseen Suomessa.

Kirjeellä on erinomainen huomioarvo ja sillä tavoitat asiakkaasi luotettavasti ja varmasti. Postin jakama kirje ulkomaille sisältää aina osoiteselvityksen ja turvaa luotettavasti kirjesalaisuuden. Jos haluat, että kirjeesi kulkee nopeasti, valintasi on Priority. Kiireettömämmille postituksille sopiva vaihtoehto on edullinen Economy. Lehdet ulkomaille kuljetamme kirjelähetyksinä.

  • Viestit perille luotettavasti ja varmasti·

  • Valitse lähetysnopeus tarpeen mukaan

  • Osoiteselvitys ilman lisäkustannuksia

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?