Monikanavainen laskutus antaa asiakkaalle valinnanvapauden

Maksaminen on murroksessa. Perinteinen paperilasku tekee tilaa uusille sähköisille kanaville. On asiakkaan päätettävissä, missä ja miten hän hoitaa maksunsa. Postin kautta voit paitsi välittää laskuja monikanavaisesti, myös tarjota erinomaista asiakaspalvelua, minimoida laskutusprosessin kustannukset ja nopeuttaa pääoman kiertoa. Tarjoamme eri kokoisille yrityksille sopivat ratkaisut monikanavaiseen laskutukseen.

  • Tarjoa erinomaista asiakaspalvelua, kun asiakkaasi voi valita, missä ja miten hän maksaa laskunsa

  • Pidä laskutuskustannukset pienenä ja nopeuta pääoman kiertoa

Suurille ja pk-yrityksille: Monikanavainen laskujen välityspalvelu

Monikanavainen laskujen välityspalvelu sisältää mukana kaikki uudet kanavat, joiden kautta annat asiakkaallesi vapauden valita, missä ja miten hän laskun maksaa. Tiedot siirretään järjestelmästäsi, jonka jälkeen palvelumme luo laskut ja ohjaa ne eteenpäin valitsemissasi kanavissa.

Pienyrityksille: Verkosto ja iPost Invoice

Kun lähetät laskuja Verkosto-palvelun kautta, et tarvitse erillistä laskutusjärjestelmää. Saman palvelun kautta lähetät niin kirjeet, laskut kuin verkkolaskutkin helposti vastaanottajille. Jos taas yritykselläsi on jo käytössä laskutusjärjestelmä, on iPost Invoice toimiva työkalu verkko- ja paperilaskujen lähettämiseen.

Kohdennettua asiakasviestintää laskun mukana

Connect on asiakasviestintää tehostava työkalu, jonka avulla voit lisätä helposti yksilöityjä ja kohderyhmälähtöisesti räätälöityjä viestejä laskuihin tai muihin dokumentteihin.