Valtakunnallisella lehtijakelulla tavoitat kaikki suomalaiset

Valtakunnallisella lehtijakelulla lähetyksesi jaetaan yhdestä pisteestä kaikkialle Suomeen pääsääntöisesti kahdessa tai kolmessa arkipäivässä, ei kuitenkaan tiistaisin.

Löydä lähetyksillesi sopivin palvelu. Kokeile lehti- ja mainosjakeluiden palveluvalitsinta. Lehti- ja mainosjakeluiden palveluvalitsin

Kenelle palvelu sopii?

Valtakunnallisessa lehtijakelussa on tarjolla palveluita ennakkoon tilattaville säännöllisesti ilmestyville lehdille sekä harvemmin ilmestyville lehdille, jotka eivät tarvitse ennakkotilausta.

Hyödyt

Valtakunnallisella lehtijakelulla tavoitat arkipäivisin maan kattavimmalla jakeluverkolla Suomen kaikki kuluttajat, yritykset ja yhteisöt.

Tavoitat maan kattavimmalla jakeluverkolla Suomen kaikki kuluttajat, yritykset ja yhteisöt arkipäivisin (ei tiistaisin). Osoitteellinen jakelu tavoittaa myös postilokero-osoitteilla olevat yritykset ja mahdollistaa lehden monipuolisen versioinnin. Postin monipuoliset osoitepalvelut täydentävät jakelun kattavuutta.

  • Postittaminen on helppoa: lehtierä toimitetaan painotalosta Postille ja Posti hoitaa jakelun kaikkialle Suomeen.

Aikakauslehtien jakelu

Valtakunnallisella Aikakauslehti Pro -palvelulla tavoitat tilaajasi ympäri Suomen pääsääntöisesti kahdessa tai kolmessa arkipäivässä.Harvemmin ilmestyvien lehtien jakelu

Posti Lehti -palvelu sopii erityisesti satunnaiseen lähettämiseen ja pienikokoisille erille. Palvelun käyttö ei vaadi ennakkotilausta.


Valtakunnallinen Kimppu-palvelu – useita painotuotteita kimppuna samalle vastaanottajalle

Valtakunnallisella Posti Kimppu -palvelulla lähetät kerralla useita painotuotteita samalle vastaanottajalle. Palvelu kattaa koko Suomen. Saat lähetyksen tilaajallesi Posti Kimppu -palvelulla pääsääntöisesti kolmessa arkipäivässä (ei tiistaisin).


Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?