Lähialueen lehtijakelulla tavoitat lukijasi jo aamusta

Lähialueen lehtijakelu mahdollistaa nopean jakelun alueellisesti niin lehtesi tilaajille kuin ilmaisjakeluna.

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu on tarkoitettu lehdille, jotka ilmestyvät vähintään 24 kertaa vuodessa.

Hyödyt

Tavoitat lehtesi tilaajat nopeasti lähialueella. Varhaisjakelualueella lukijat saavat lehden heti aamukahvin ääreen.

Lähialueen lehtijakelu on tarkoitettu sanomalehdille, jotka ilmestyvät vähintään 24 kertaa vuodessa. Varhaisjakelualueella tavoitat lehtesi lukijat heti aamulla, muilla alueilla päiväpostin mukana. Osoitteettomilla kohdennuspalveluilla tavoitat myös ne kuluttajat, jotka eivät ole lehtesi tilaajia, ja saat esimerkiksi ilmaisjakelulehtesi helposti lukijoiden saataville telineisiin tai suoraan postiluukkuun.

  • Tavoitat lukijasi heti lehden ilmestymispäivänä.

  • Lähetä helposti: Posti huolehtii jakelusta, kun tuot lehtesi sovittuun paikkaan.

  • Tavoita osoitteettomilla kohdennuspalveluilla myös ne kuluttajat, jotka eivät ole lehtesi tilaajia.

Varhais- ja viikonloppujakelu

Varhaisjakelu- ja viikonloppujakelupalveluilla sanomalehtesi liitteineen jaetaan lehden tilaajille heti aamulla erikseen sovitulla alueella. Lehtesi on perillä tilaajillasi vain muutaman tunnin sisällä sen painamisesta. Palvelu sopii hyvin päivittäin ilmestyville lehdille.

Varhaisjakelulla voi lähettää myös mainos- ja markkinointilähetyksiä. Palvelun avulla laajennat levikkiäsi, sillä tavoitat kohderyhmäsi jo varhain aamulla ja saat tuotteellesi hyvän huomioarvon.


Lehden Päiväjakelu

Lehden Päiväjakelu -palvelulla saat alueellisesti ilmestyvän lehtesi tilaajalle ilmestymispäivänä. Palvelu sopii parhaiten säännöllisesti, vähintään viikoittain ilmestyville lehdille.

Palvelun käyttö edellyttää minimissään 150 kappaleen eräkokoa, vähintään 24 vuosittaista ilmestymiskertaa ja vuositason ennakkotiedon antamista sekä ennakkotietojen päivitystä.Lehden Etäjakelu

Lehden Etäjakelu -palvelulla tavoitat lehtesi tilaajat ydinilmestymisalueen ulkopuolelta. Lehden Etäjakelu on tilattavissa vain Lehden Päiväjakelun yhteydessä. Lehdelle valittujen lähialueiden ulkopuolelle toimitettavat lehdet ovat automaattisesti Lehden Etäjakelu -palvelussa. Etäjakelussa lehdet ovat tilaajilla pääsääntöisesti lehden ilmestymispäivää seuraavana arkipäivänä.Osoitteeton lehtijakelu kotitalouksiin ja yrityksiin

Osoitteettomalla lehtijakelulla tavoitat kuluttajat ja yritykset haluamallasi alueella. Osoitteeton lehtijakelu suoritetaan joko suoraan kotitalouksiin ja yrityksiin tai telineisiinjakeluna.


Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut dokumenttien lähettämiseen ja hallintaan

Autamme yritystäsi digitalisoimaan ja automatisoimaan viestintä- ja dokumentointiprosesseja ja tarjoamaan asiakkaillesi parempaa palvelua.

Löysitkö mitä etsit?