Välitä viestejä ja laskuta monikanavaisesti

Välitä viestejä ja laskuta monikanavaisesti

Kirjeet, lehdet, laskut ja palveluviestit liikkuvat kauttamme asiakkaallesi oikeassa muodossa. Postin palveluilla tavoitat asiakkaasi Suomessa ja ulkomailla nopeasti, edullisesti ja varmasti. Valintasi mukaan saat meiltä palvelun avaimet käteen -ratkaisuna, tai vaihtoehtoisesti voit hoitaa lähetyksen itse haluamallasi tavalla.

  • Kirjeellä tavoitat asiakkaasi luotettavasti ja varmasti

  • Valitse lähetysnopeus- ja tapa laajasta valikoimastamme

  • Laskuta sähköisesti ja monikanavaisesti

Kotimaan kirjejakelu

Kirje on joustava ja edullinen ratkaisu monenlaiseen lähettämiseen. Se sopii persoonalliseen ja vaikuttavaan viestintään sekä esimerkiksi laskutukseen. Arvolähetykset, vastauslähetykset, näytelähetykset, verkkolaskut – meiltä saat kaikki kirjepalvelut samalta tiskiltä.

Kotimaan lehtijakelu

Postin lehtipalveluista voit valita sinulle sopivimman tavan sanoma-, aikakaus- ja ilmaislehtien jakeluun. Lehtesi tavoittaa lukijat valtakunnallisesti tai alueellisesti tarpeidesi mukaan. Meiltä saat lehdellesi sujuvan toimitusketjun aina kuljetuksista jakeluun.

Ulkomaan kirjejakelu

Kansainvälisissä kirjepalveluissamme on useita vaihtoehtoja asiakirja- ja pientavaralähetyksiin. Halusitpa lähettää kirjeen ulkomaille mahdollisimman nopeasti tai edullisesti, saat meiltä oikean ratkaisun.

Postitus- ja maksutavat kirjeille

Kirjeiden lähettämiseen ja maksamiseen on monia vaihtoehtoja. Sopisiko yrityksellesi vaikkapa postitusvalmiit kirjekuoret päivittäispostitukseen tai lähettäisitkö kirjeet mieluummin suoraan tietokoneeltasi? Halusitpa tehdä kaiken itse mahdollisimman edullisesti tai saada valmiin ja nopean ratkaisun, löydät sopivan vaihtoehdon tarjonnastamme.

Tulostus- ja lähetyspalvelut

iPost-lähetyspalvelulla lähetät laskut, palkkatositteet ja tiedotteet kustannustehokkaasti paperilla tai sähköisesti, vastaanottajan toiveiden mukaisesti. Halutessasi saat tulostus- ja lähetyspalvelumme täysin räätälöityinä.

Monikanavainen laskutus

Maksaminen muuttuu. On asiakkaan päätettävissä, missä ja miten hän maksunsa hoitaa. Postin kautta voit paitsi välittää laskuja monikanavaisesti, myös tarjota erinomaista asiakaspalvelua, minimoida laskutusprosessin kustannukset ja nopeuttaa pääoman kiertoa. Tarjoamme eri kokoisille yrityksille sopivat ratkaisut laskutukseen.

Sähköinen postilaatikko selaimessa ja mobiilissa

Tavoita kuluttaja-asiakkaasi OmaPosti-sovelluksen kautta. OmaPosti on kuluttaja-asiakkaan sähköinen postilaatikko ja arkisto, jonne voit lähettää laskuja, dokumentteja ja viestejä asiakkaallesi. OmaPosti-sovellus helpottaa kuluttajan arkea keräämällä kirjeet, laskut ja paketit yhteen paikkaan.