Skip to main content
Ilman sopimusta

XXL Plus 1 Paketti kotimaahan

Enintään 60 x 80 x 150 cm

XXL Plus 1 -koon paketin voit ostaa kätevästi suoraan verkosta, ilman sopimusasiakkuutta. Maksa paketti luottokortilla tai verkkopankissa ja vie se lähimpään palvelupisteeseen. Voit myös tilata lähetyksellesi noudon.

€49.90

  • Maksa kortilla tai verkkopankissa, saat Helposti-koodin heti
  • Vie lähimpään postiin
  • Toimitus vastaanottajan ovelle sovitusti
1. Pakkaa paketti lähetysvalmiiksi
2. Valitse pakettisi ulkomittoja vastaava koko ja täytä pyydetyt tiedot

Pakettia ei tarvitse punnita, mutta varmista, että se ei paina yli 35 kg.

3. Maksa lähetys ja ota talteen Helposti-koodi
4. Kirjoita paketin päälle Helposti-koodi sekä lähettäjän ja vastaanottajan nimi, osoite ja matkapuhelinnumero. Vie paketti postin kassalle.

Tai tulosta osoitekortti, kiinnitä se paketin päälle ja jätä paketti jonottamatta mihin tahansa postin palvelupisteeseen Tilaus on voimassa 14 päivää.

Särkyvä paketti€10.90

Mikäli lähetys sisältää helposti särkyvää tavaraa, on syytä valita Särkyvä-lisäpalvelu. Kiinnitä paketin päälle ”Helposti särkyvä” -lipukkeita, joita saa posteista tai voi tulostaa tilauksen lopussa.

Pakkausohjeet

Valitse pakkaus tavaran koon mukaan. Huolehdi, että pakkaus on iskunkestävä ja varmasti ehjä. Lisäksi lähetyksen tulee kestää 4-5 kertaa oma painonsa.

Pakkaa lähetyksesi mahdollisimman siistiin ja tasaiseen pakettiin. Valitse lähetyksellesi oikean kokoinen laatikko, jotta sisältö ei pääse liikkumaan pakkauksessa. Käytä tarvittaessa esimerkiksi kuplamuovia, styroksia tai vaahtomuovia täyteaineena. Tarttuvat pakkausmateriaalit ja epäsäännöllisen muotoiset tai pyöreät lähetykset saattavat aiheuttaa ongelmia koneellisessa käsittelyssä. Ulommaisena pakkausmateriaalina parasta on pahvi ja paperi.

Kun lähetät pakettisi Postin kautta, voit käyttää mitä tahansa pakkausmateriaaleja. Myös jo aiemmin käytetyt kelpaavat, kunhan ne ovat ehjiä, kestävät kuljetuksessa, eikä paketin päällä ole vanhoja lähetystietoja. Postilta löytyy myös kattava valikoima erilaisia pakkausmateriaaleja, joita voit tilata Postin verkkokaupasta tai käydä ostamassa lähimmästä Postin palvelupisteestä.

Tarkemmat tiedot ja ehdot

Lähetätkö paljon?

Jos lähetät yli 20 pakettia kuukaudessa, kannattaa sinun tulla postin sopimusasiakkaaksi.