Skip to main content
Ilman sopimusta

L Plus Paketti kotimaahan

Enintään 36 x 60 x 100 cm

L Plus -koon paketin voit ostaa kätevästi suoraan verkosta, ilman sopimusasiakkuutta. Maksa paketti luottokortilla tai verkkopankissa ja vie se lähimpään palvelupisteeseen. Voit myös tilata lähetyksellesi noudon.

€13.90

  • Maksa kortilla tai verkkopankissa, saat Helposti-koodin heti
  • Toimitus noutopisteeseen tai lisäpalveluna kotiovelle
  • Vie lähimpään postiin
1. Pakkaa paketti lähetysvalmiiksi
2. Valitse pakettisi ulkomittoja vastaava koko ja täytä pyydetyt tiedot

Pakettia ei tarvitse punnita, mutta varmista, että se ei paina yli 35 kg.

3. Maksa lähetys ja ota talteen Helposti-koodi
4. Kirjoita paketin päälle Helposti-koodi sekä lähettäjän ja vastaanottajan nimi, osoite ja matkapuhelinnumero. Vie paketti postin kassalle.

Tai tulosta osoitekortti, kiinnitä se paketin päälle ja jätä paketti jonottamatta mihin tahansa postin palvelupisteeseen Tilaus on voimassa 14 päivää.

Särkyvä paketti€10.90

Mikäli lähetys sisältää helposti särkyvää tavaraa, on syytä valita Särkyvä-lisäpalvelu. Kiinnitä paketin päälle ”Helposti särkyvä” -lipukkeita, joita saa posteista tai voi tulostaa tilauksen lopussa.

Säilytysajan pidennys€2.90

Pidennä lähetyksen säilytysaikaa palvelupisteissä 7 vuorokaudella.

Postiennakko€5.50

Kun lähetät paketin postiennakolla, vastaanottaja lunastaa paketin postista maksamalla siitä määräämäsi ennakkosumman. Maksun voi suorittaa joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokortilla.

Summa ohjautuu pankkitilillesi, minkä tahansa Suomessa toimivan pankin tili käy. Summa on nostettavissasi maksamisen jälkeen 2–4 pankkipäivän kuluessa. Postiennakon enimmäismäärä on 2 000 euroa.

Ovelle - toimitus vastaanottajan osoitteeseen

Voit lähettää paketin suoraan vastaanottajan ovelle ostamalla paketille Ovelle-lisäpalvelun. Sinulla on valittavissa toimitus aamulla, työpäivän aikana tai niin, että Posti sopii vastaanottajan kanssa paketin toimituspäivän ja toimitusaikavälin.

Vastaanottajan ovelle aamulla -palvelussa (+11,90 €) paketti jaetaan vastaanottajalle klo 9 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan vastaanottajalle saman työpäivän aikana. Jos pakettia ei saada toimitettua, se viedään postiin noudettavaksi. Palvelu on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa. Tarkista palvelun saatavuus toimitusaikakyselystä.

Vastaanottajan ovelle päivällä -palvelussa (+10,90 €) paketti jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti klo 16 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan postiin noudettavaksi. Huom! Toimitusaikaa ei sovita vastaanottajan kanssa.

Vastaanottajan ovelle sovitusti -palvelussa (+12,90 €) paketin toimitusaika sovitaan vastaanottajan kanssa. Palvelu on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa klo 9-21, muualla pääsääntöisesti klo 9-16.

Ovelle-lisäpalvelu sisältyy aina XXL Plus -kokoisiin paketteihin, muihin paketteihin se on ostettavissa hintaan 10,90 -12,90 €.

Noutopalvelu€10.90

Kun maksat paketin kuljetuksen verkossa tai Postin mobiilisovelluksessa, voit tilata sille samalla myös noudon haluamastasi osoitteesta. Paketit noudetaan arkisin klo 8-16 valitsemassasi aikavälissä (esim. klo 10-12). Ennen klo 11:30 tehdyt tilaukset noudetaan pääsääntöisesti samana päivänä. Palvelu maksaa 10,90 € (ensimmäiset 5 pakettia) ja seuraavat 1-5 pakettia aina 10,90 € lisää (esim. 7 paketin nouto maksaa 21,80 €). Palvelu ei toimi Ahvenanmaalla.

Paperinen saapumisilmoitus€1.90

Kaikkien verkossa ja Postin mobiilisovelluksessa maksettavien pakettien hintaan sisältyy saapumisilmoitus tekstiviestillä. Osta palvelu jos et tiedä vastaanottajan matkapuhelinnumeroa tai muusta syystä haluat, että vastaanottaja saa lähettämästäsi paketista saapumisilmoituksen paperilla. Vastaanottaja saa tällöin saapumisilmoituksen tekstiviestin sijaan kirjeenä omaan osoitteeseensa.

Hiilijalanjäljen kompensointi€0.05

Voit halutessasi kompensoida paketin lähettämisestä aiheutuneen hiilijalanjäljen. Maksu käytetään lyhentämättömänä hiilidioksidin määrän vähentämiseen ilmakehästä metsityksen ja metsien suojelun kautta.

Lue lisää kompensoinnista

compensate-logo

Pakkausohjeet

Valitse pakkaus tavaran koon mukaan. Huolehdi, että pakkaus on iskunkestävä ja varmasti ehjä. Lisäksi lähetyksen tulee kestää 4-5 kertaa oma painonsa.

Pakkaa lähetyksesi mahdollisimman siistiin ja tasaiseen pakettiin. Valitse lähetyksellesi oikean kokoinen laatikko, jotta sisältö ei pääse liikkumaan pakkauksessa. Käytä tarvittaessa esimerkiksi kuplamuovia, styroksia tai vaahtomuovia täyteaineena. Tarttuvat pakkausmateriaalit ja epäsäännöllisen muotoiset tai pyöreät lähetykset saattavat aiheuttaa ongelmia koneellisessa käsittelyssä. Ulommaisena pakkausmateriaalina parasta on pahvi ja paperi.

Kun lähetät pakettisi Postin kautta, voit käyttää mitä tahansa pakkausmateriaaleja. Myös jo aiemmin käytetyt kelpaavat, kunhan ne ovat ehjiä, kestävät kuljetuksessa, eikä paketin päällä ole vanhoja lähetystietoja. Postilta löytyy myös kattava valikoima erilaisia pakkausmateriaaleja, joita voit tilata Postin verkkokaupasta tai käydä ostamassa lähimmästä Postin palvelupisteestä.

Tarkemmat tiedot ja ehdot

Lähetätkö paljon?

Jos lähetät yli 20 pakettia kuukaudessa, kannattaa sinun tulla postin sopimusasiakkaaksi.