Valtakunnallinen lehtijakelu

Valtakunnallinen lehtijakelu tavoittaa maan kattavimmalla jakeluverkolla Suomen kaikki kuluttajat, yritykset ja yhteisöt.

Tilaa valtakunnallinen lehtijakelu

Tilaa tästä, jos sinulla on Postin asiointitunnukset ja sopimus palvelun käytöstä.

Economy Lehti & Aikakauslehti Pro

Posti Lehti

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tai tule sopimusasiakkaaksemme.

Valtakunnallisella lehtijakelulla tavoitat kaikki suomalaiset

  • Oli lehtesi säännöllisesti ilmestyvä ja ennakkoon tilattava tai harvemmin ilmestyvä, meiltä saat jakelun yhdestä paikasta kaikkialle Suomeen.
  • Lehtien postittaminen on helppoa: lehtierä toimitetaan painotalosta meille. Me hoidamme jakelun kaikkialle Suomeen määräpäiväisesti kahdessa arkipäivässä tai joustavasti neljänteen arkipäivään mennessä, alueelliset erot jakelumalleissa huomioiden.
  • Lehtien osoitteellinen jakelu tavoittaa myös postilokero-osoitteilla olevat yritykset ja mahdollistaa lehtien monipuolisen versioinnin.
  • Jaamme lehtesi vastuullisesti: kompensoimme päästömme jo nyt kokonaan ja tavoitteenamme on olla täysin hiilineutraali vuonna 2030.

Valitse tarpeisiisi sopivin jakelupalvelu

Economy Lehti, Aikakauslehti Pro vai Posti Lehti? Löydä sinulle sopivin palvelu lehti- ja mainosjakeluiden palveluvalitsimella tai tutustu palveluihimme tarkemmin alla olevista esittelyistä.

Economy Lehti kaikenkokoisille erille

Economy Lehti -palvelu sopii kaikenkokoisille erille. Lehti voi olla joko konelajiteltava tai käsinlajiteltava. Economy Lehti -palvelun käyttö edellyttää Lajittelupalvelun käyttöä, vuositason ennakkotiedon antamista sekä ennakkotietojen päivitystä.

Aikakauslehti Pro suuremmille, konekelpoisille erille

Aikakauslehti Pro -palvelu sopii suuremmille, vähintään 15 000 kappaleen lehtierille, jotka voidaan lajitella koneellisesti. Aikakauslehti Pro -palvelun käyttö edellyttää lisäksi Lajittelupalvelun käyttöä, vuositason ennakkotiedon antamista sekä ennakkotietojen päivitystä.

Posti Lehti -palvelu harvemmin ilmestyville lehdille

Posti Lehti -palvelu sopii erityisesti satunnaisesti lähetettäville pienemmille lehtierille. Palvelun käyttö ei vaadi ennakkotilausta.

Haluatko lisätietoja? Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle!

  • Selvitetään yhdessä sinulle toimivin ratkaisu.
  • Saat selkeän tarjouksen hintoineen.
  • Saat meiltä toimintaohjeet ja tukea palvelun käyttöön.

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Löysitkö mitä etsit?