Tavoita B2B-markkinoinnin kohderyhmät

Tavoita oikeat yritykset ja valitse ajantasaiset yrityspäättäjäkontaktit b2b-markkinointiin ja -viestintään. Saatavilla yritysten, yhteisöjen, valtiohallinnon, kuntien sekä järjestöjen ja oppilaitosten tiedot sekä tarkastetut vastuualueiden mukaiset päättäjätiedot (osoitteet ja puhelinnumerot). Käytössäsi on Kontakti-työkalu, joka laskee sinulle heti b2b-kohderyhmän koon ja hinnan.

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii sinulle, kun haluat tavoittaa oikeat yritykset ja valita ajantasaiset yrityspäättäjäkontaktit markkinointiin ja viestintään.

Hyödyt

Tavoitat haluamasi päättäjät ja yritykset räätälöidysti esimerkiksi sijainnin, toimialan ja liikevaihdon mukaan. Käytössäsi on Kontakti-työkalu, joka laskee sinulle heti kohderyhmän koon ja hinnan.

Päättäjät ja vaikuttajat -tietokannan avulla autamme sinua tavoittamaan oikeat yritykset ja valitsemaan ajantasaiset yrityspäättäjäkontaktit b2b-markkinointiin ja -viestintään. Tietokannassa on yli 500 000 organisaatiota ja 600 000 päättäjää. Tietokannan tiedot tulevat Yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä (YTJ), ja ne sisältävät yritykset ja yhteisöt toimipaikkoineen, valtionhallinnon ja kunnat toimipaikkoineen sekä järjestöt ja oppilaitokset.

Saat palvelun käyttöösi joko itsepalveluna Kontaktista tai vaihtoehtoisesti kohderyhmäpoiminta voidaan toteuttaa palveluna.

  • Yli 500 000 organisaatiota ja yli 600 000 päättäjää

  • Päättäjätiedot titteleittäin tai vastuualueen perusteella

  • Kohderyhmän räätälöinti esimerkiksi sijainnin, toimialan ja liikevaihdon avulla

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut asiakkaiden tavoittamiseen

Postin avulla saat liiketoimintaasi edistäviä oivalluksia datasta, tavoitat kohderyhmäsi oikeaan aikaan sekä digi- että printtikanavissa ja saat asiakkaistasi aina ajantasaisimmat tiedot.