Siirry sisältöön

Ladataan.

Tavoita muuttajat muuton eri vaiheissa ja haluamassasi kanavassa

Kenelle palvelu sopii?

Muuttajapalvelujemme avulla tavoitat asiakkaasi muuton eri vaiheissa. Käytössäsi on sähköinen muuttoilmoituslomake, verkkomainonta, puhelinmainonta ja printtisuora.

Hyödyt

Kun tavoitat asiakkaasi muuton aikana, voit tarjota hänelle sopivan tuotteen tai palvelun juuri oikeaan aikaan.

Muutto on tapahtuma, jolloin markkinoijan kannattaa olla hereillä. Muuttohetkeen sisältyy monia muistettavia asioita ja kuluttajat tekevät paljon erilaisia hankintoja. Ennen muuttoa varmistetaan uuteen kotiin sähköt, internetyhteys ja vakuutus. Monesti harkitaan myös näiden palveluiden kilpailuttamista, jolloin asiakassuhteen jatkuminen voi olla vaarassa. Usein tarvitaan myös remonttipalveluita ja -tarvikkeita, varastotilaa tai vaikkapa siivousta.

Muuton jälkeen uutta kotia sisustetaan, hankitaan kalusteita, sisustustarvikkeita ja kodinkoneita. Muutto tarkoittaa hankintojen lisäksi myös usein muutosta ihmisen elämäntilanteessa jolloin halutaan aloittaa "uusi elämä" kuntosalilla tai valitaan oma lähikauppa, apteekki ja kauppakeskus.

  • Muuton yhteydessä tehdään valtava määrä hankintoja

  • Helpota muuttajan arkea ajankohtaisilla tuotteilla ja palveluilla

Posti auttaa muuttajien tavoittamisessa

Postin palvelujen avulla tavoitat sekä nykyiset että potentiaaliset muuttavat asiakkaat muuttoprosessin eri vaiheissa ja eri kanavien kautta. Tuotteita yhdistämällä voidaan koota juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopiva tapa tavoittaa muuttajat oikeaan aikaan ja oikeassa kanavassa.Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut asiakkaiden tavoittamiseen

Postin avulla saat liiketoimintaasi edistäviä oivalluksia datasta, tavoitat kohderyhmäsi oikeaan aikaan sekä digi- että printtikanavissa ja saat asiakkaistasi aina ajantasaisimmat tiedot.