Tavoita oikeat kuluttajakohderyhmät

Kasvata markkinoinnin tehokkuutta kohdistamalla toimenpiteesi oikeisiin kuluttajakohderyhmiin. Voit toteuttaa kampanjasi printtisuoralla, puhelimella tai emaililla. Autamme määrittelemään ja poimimaan yrityksellesi sopivat kuluttajat. Saat meiltä myös kohdistetun kampanjasi toteutukseen materiaali- ja jakelupalvelun.

Kenelle palvelu sopii?

Onko sinulla tiedossa jo sellaiset henkilöt, jotka haluaisit tavoittaa, mutta joita et ole vielä tavoittanut? Vai haluatko pikemminkin selvittää potentiaalisimman kohderyhmäsi? Palvelujemme avulla tavoitat molemmat ryhmät.

Hyödyt

Markkinointisi tehokkuus kasvaa merkittävästi, kun tunnistat oikeat kohderyhmät ja kohdistat markkinointitoimenpiteesi juuri heille

Voimme poimia kuluttajakohderyhmän halutuilla kriteereillä tai profiloida nykyiset asiakkaasi, jonka avulla uusasiakashankinnan kohderyhmän määrittely on entistäkin tehokkaampaa. Profiloinnin avulla muodostuu tarkka kuva siitä, millaisia asiakkaasi ovat ja mitkä piirteet erottavat heidät väestöstä tai muusta valitsemastasi vertailuryhmästä.

Hyödynnämme kohdennuksessa Väestötietojärjestelmän (VTJ) ja Traficomin ajoneuvo tietokantoja, muita kattavia markkinointirekistereitä tai rikasteita. Kohdennuksen voi valita tarpeista riippuen monilla eri kriteereillä, taustatiedoilla ja alueellisesti. Saatavana on osoitetietojen lisäksi muun muassa demografioihin, tulotasoon, elämäntilanteeseen, asumiseen ja autoihin liittyvää tietoa.

  • Kuluttajakohderyhmät markkinointisi tarpeisiin: lapsiperheet, seniorit, muuttajat, rakentajat, mökkeilijät, moottoripyöräilijät ja monta muuta.

  • Valitse itse, missä kanavassa haluat kohderyhmää lähestyä: printtisuoralla, telemarkkinoinnilla tai emaililla

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut asiakkaiden tavoittamiseen

Postin avulla saat liiketoimintaasi edistäviä oivalluksia datasta, tavoitat kohderyhmäsi oikeaan aikaan sekä digi- että printtikanavissa ja saat asiakkaistasi aina ajantasaisimmat tiedot.