Tavoita ajoneuvojen omistajat

Tavoita haluamasi autojen, moottoripyörien, mopojen, tai vaikkapa moottorikelkkojen omistajat tarkasti Traficomin datalla. Voit halutessasi rajata kohderyhmää sekä ajoneuvojen ominaisuustiedoilla että omistajan/haltijan tiedoilla. Käytössäsi on myös Kontakti-työkalu, joka laskee sinulle heti kohderyhmän koon ja hinnan.

Kenelle palvelu sopii?

Tavoitat tarkasti juuri haluamasi kohderyhmän, olivatpa he sitten autojen, moottorikelkkojen tai vaikkapa moottoripyörien omistajia. Voit kohdentaa viestisi sekä ajoneuvotiedoilla sekä henkilön sosiodemografisilla tiedoilla.

Hyödyt

Markkinointisi tehokkuus kasvaa merkittävästi, kun kohdennat viestisi tarkasti juuri oikealle kohderyhmälle ja kohdennat markkinointiviestisi juuri heille.

  • Kattava ja ajantasainen Traficom -data käytettävissäsi

  • Kerta- ja jatkuvaluontoiset kampanjat halutessasi avaimet käteen

  • Kohderyhmän räätälöinti Postin kattavien rikasteiden avulla

Voimme poimia ajoneuvot ja niiden omistajat tai haltijat halutuilla kriteereillä. Halutessasi voi toteuttaa kertaluontoisia kampanjoita, tai voimme myös automatisoida ne jatkuviksi, säännöllisesti toteutettaviksi kampanjoiksi. Saat halutessasi meiltä koko paketin: kohderyhmästä, paino- ja tulostustöihin sekä jakeluun. Halutessasi voit tavoittaa kohderyhmän vaikkapa puhelimitse, jolloin päivitämme kohderyhmään myös ajantasaiset puhelinnumerot.

Voit myös hyödyntää analytiikkaosaamistamme. Tunnistamme eri datojen avulla autokuumeiset henkilöt, joille autonvaihto on juuri nyt ajankohtainen. Voimme halutessasi rikastaa tiedolla myös nykyistä asiakasrekisteriäsi, ja tietysti hyödyntää tietoa uusasiakashankinnassa. Myös muut Postin kattavat rikasteet ovat käytettävissäsi.

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut asiakkaiden tavoittamiseen

Postin avulla saat liiketoimintaasi edistäviä oivalluksia datasta, tavoitat kohderyhmäsi oikeaan aikaan sekä digi- että printtikanavissa ja saat asiakkaistasi aina ajantasaisimmat tiedot.