Datan ja analytiikan asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut tarjoavat apua informaation ja datan tehokkaaseen hyödyntämiseen liiketoiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä sekä markkinoinnissa. Palvelu on asiakaskohtainen ja suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä yrityksesi tarpeita vastaaviksi.

Postin vahvuudet asiantuntijapalveluissa

  • Vuosikymmenien kokemus datan ja analytiikan hyödyntämisestä logistiikan ja tuotannon tehostamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä

  • Syvällinen osaaminen datan analysoimisesta ja käytöstä markkinoinnin kohdentamiseen ja kehittämiseen

Kilpailuetua analytiikan ja datan avulla

Nykyisten analytiikan työvälineiden ja menetelmien avulla datasta voidaan tuottaa kilpailuetua nopeasti ja kustannustehokkaasti. Analytiikka on avannut aivan uusia mahdollisuuksia kasvattaa liikevaihtoa, pienentää kustannuksia, kehittää tuotteita ja tuoda niitä markkinoille oikeaan aikaan, sekä kohdistaa markkinoinnin resurssit juuri tärkeimpiin asiakkaisiin. Analytiikan hyödyntämisestä on samalla tullut tärkeä osa nykyaikaista liiketoimintaa.

Postin asiantuntijat palveluksessasi

Voit hyödyntää Postin datan ja analytiikan asiantuntijapalveluita esimerkiksi uusien tuotteiden ja palveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen, tuotannon ja logistiikan optimointiin, palveluverkoston kehittämiseen sekä liiketoiminnan päätöksentekoon. Kokemuksiemme perusteella analytiikka on tuonut monipuolista faktatietoa päätöksenteon tueksi ja ollut tärkeässä roolissa onnistuneiden valintojen tekemisessä.

Löysitkö mitä etsit?